# Eren Derdiyok

images

Ankaragücü'nden eski öğrencisi heis.Hiç düşünmeden kabul edecektir.Ha olur da kabul etmezse Umut'un yanında,Rıza'nın Eskişehir'den öğrencisi Burak'ı da verebiliriz.:ka19:

:ka19:

Devre arası alınabilecek en iyi forvetlerden.

ŞL ve AL'de oynamış adam alamıyoruz seçenekler dar.

En azından uyum sorunu da yaşamaz, euro 2016'ya gitmek için de kendini iyice gösterir. Zaten yetenekli adam.

Kasımpaşa'ya birkaç oyuncu önerilip takas olabilir. Veysel'i falan almışlardı. Yine kadromuzda o tarz isimler var.
Şampiyonlar Ligi'nde oynamış oyuncuları alabiliyor olmamız lazım.

Şampiyonlar Ligi'nde oynamış oyuncuları alabiliyor olmamız lazım.

Ben de öyle biliyordum da ŞL'den geldiğimiz için alamıyormuşuz.

Yani alamıyoruz derken AL için kaydedemiyoruz tabii...

UEFA statüsünde "Aynı turnuvada oynamış veya şu anda aynı turnuvada olan" diye belirlemişler yazılamayan oyuncuları. İkisini de kapsıyor yani.

Ben de öyle biliyordum da ŞL'den geldiğimiz için alamıyormuşuz.

Yani alamıyoruz derken AL için kaydedemiyoruz tabii...

UEFA statüsünde "Aynı turnuvada oynamış veya şu anda aynı turnuvada olan" diye belirlemişler yazılamayan oyuncuları. İkisini de kapsıyor yani.
S2SoLzy.png

1 adet oyuncu kaydettirme hakkımız var.

a seçeneği ŞL'yi kapsamıyor mu?
"Same competition"ı ben UEFA Avrupa Ligi için anladım, ne de olsa AL için kaydettiriyoruz oyuncuyu. Yani AL'de oynamış olan oyuncuları kaydettiremiyoruz.
b. maddesini de şöyle anladım. ŞL'den düşen (ManU, Shakhtar gibi) takımlardan ŞL'de oynamış bi oyuncuyu kaydettiremiyoruz.

Burak dangalağını verip alalım.umut'u verip de Muhammet'i alalım sezon sonuna kadar yeterli zaten.Orta sahaya de Jong kanada Carillo sağ bek e Gross hıyarını koysak.Sezon sonu da Caceres'i alalım mis olur.

"Same competition"ı ben UEFA Avrupa Ligi için anladım, ne de olsa AL için kaydettiriyoruz oyuncuyu. Yani AL'de oynamış olan oyuncuları kaydettiremiyoruz.
b. maddesini de şöyle anladım. ŞL'den düşen (ManU, Shakhtar gibi) takımlardan ŞL'de oynamış bi oyuncuyu kaydettiremiyoruz.

O şekilde de anlaşılmaya müsait ama "UEFA club competition group stage match for another club in the current season" diye yazıp ayrım yapmadıkları için ben ŞL de dahil gibi anlıyorum.

Aslında daha net olabilirdi o ibare.

O şekilde de anlaşılmaya müsait ama "UEFA club competition group stage match for another club in the current season" diye yazıp ayrım yapmadıkları için ben ŞL de dahil gibi anlıyorum.

Aslında daha net olabilirdi o ibare.
Aynen. Ben ilk okuduğumda ifade ettiğim şekilde anladım ama senin yazdığını görünce tekrar sorguladım. O belirttiğin yazı daha yukarılardaki 41.07 maddesinde yazıldığı için o şekilde yazılmış. Bana kalırsa "same" kelimesi bizim durumumuzda UEFA Avrupa Ligi'ni işaret ediyor. Yanılıyor olabilirim tabi ama yıllardır bu şekildeydi kural, değiştiğini pek sanmıyorum.

Aynen. Ben ilk okuduğumda ifade ettiğim şekilde anladım ama senin yazdığını görünce tekrar sorguladım. O belirttiğin yazı daha yukarılardaki 41.07 maddesinde yazıldığı için o şekilde yazılmış. Bana kalırsa "same" kelimesi bizim durumumuzda UEFA Avrupa Ligi'ni işaret ediyor. Yanılıyor olabilirim tabi ama yıllardır bu şekildeydi kural, değiştiğini pek sanmıyorum.

Kuralı araştırdım da senin dediğin şekildeymiş.

Geçen sene Doumbia ŞL'de oynamış, ondan sonra Roma'da AL oynamış.

Bu sene ekstra bir değişiklik yoksa oradaki "same competition" ifadesi ŞL'yi kapsamıyor yani. 1 oyuncu o şekilde kaydedebiliriz.

O 1 kontenjan forvet için kullanılmalı o zaman.Ha yine de Eren alınabilir alternatif olarak.

umut ve burakı gönderip,eren muhammet ve yabancı bir forvet alınmalı

Yabanci siniri varken sık sık önerirdim ama simdi gereksiz gibi. Üst düzey yabanci forvet lazim.

Şuan için direkt 11 oynar bizde ama uzun vade de iyi bir alternatif olur gibi kulübede erenin oturduğunu bilmek fena değil gibi...

gene döndük başa. umut'ta bize geldigi ilk sezonun ilk yarısı iyiydi sonrası malüm.

eren bizde bi devre oynar sonrasında saç baş yoldurur.

lütfen yerli santraforlara bel baglamayın..

en kötü kweuke'yi alırız..

Yine golünü attı.

Devre arası kesin düşünülmeli.

Geri
Üst Alt