Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 23.390
- 11.687
- 1.723
Umud+2 milyon euro
tarık+umut+2
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Umud+2 milyon euro
tarık+umut+2
Şampiyonlar Ligi'nde oynamış oyuncuları alabiliyor olmamız lazım.Devre arası alınabilecek en iyi forvetlerden.
ŞL ve AL'de oynamış adam alamıyoruz seçenekler dar.
En azından uyum sorunu da yaşamaz, euro 2016'ya gitmek için de kendini iyice gösterir. Zaten yetenekli adam.
Kasımpaşa'ya birkaç oyuncu önerilip takas olabilir. Veysel'i falan almışlardı. Yine kadromuzda o tarz isimler var.
Şampiyonlar Ligi'nde oynamış oyuncuları alabiliyor olmamız lazım.
Ben de öyle biliyordum da ŞL'den geldiğimiz için alamıyormuşuz.
Yani alamıyoruz derken AL için kaydedemiyoruz tabii...
UEFA statüsünde "Aynı turnuvada oynamış veya şu anda aynı turnuvada olan" diye belirlemişler yazılamayan oyuncuları. İkisini de kapsıyor yani.
![]()
1 adet oyuncu kaydettirme hakkımız var.
provided that the player has not been fielded:
a. in the same competition for another club; or
b. for another club that is currently in the same competition.
"Same competition"ı ben UEFA Avrupa Ligi için anladım, ne de olsa AL için kaydettiriyoruz oyuncuyu. Yani AL'de oynamış olan oyuncuları kaydettiremiyoruz.a seçeneği ŞL'yi kapsamıyor mu?
Gönder Burak'ı Çin'e bu elemanı al, bir tane de yabancı santrafor takım forvet görsün biraz.
"Same competition"ı ben UEFA Avrupa Ligi için anladım, ne de olsa AL için kaydettiriyoruz oyuncuyu. Yani AL'de oynamış olan oyuncuları kaydettiremiyoruz.
b. maddesini de şöyle anladım. ŞL'den düşen (ManU, Shakhtar gibi) takımlardan ŞL'de oynamış bi oyuncuyu kaydettiremiyoruz.
Aynen. Ben ilk okuduğumda ifade ettiğim şekilde anladım ama senin yazdığını görünce tekrar sorguladım. O belirttiğin yazı daha yukarılardaki 41.07 maddesinde yazıldığı için o şekilde yazılmış. Bana kalırsa "same" kelimesi bizim durumumuzda UEFA Avrupa Ligi'ni işaret ediyor. Yanılıyor olabilirim tabi ama yıllardır bu şekildeydi kural, değiştiğini pek sanmıyorum.O şekilde de anlaşılmaya müsait ama "UEFA club competition group stage match for another club in the current season" diye yazıp ayrım yapmadıkları için ben ŞL de dahil gibi anlıyorum.
Aslında daha net olabilirdi o ibare.
Aynen. Ben ilk okuduğumda ifade ettiğim şekilde anladım ama senin yazdığını görünce tekrar sorguladım. O belirttiğin yazı daha yukarılardaki 41.07 maddesinde yazıldığı için o şekilde yazılmış. Bana kalırsa "same" kelimesi bizim durumumuzda UEFA Avrupa Ligi'ni işaret ediyor. Yanılıyor olabilirim tabi ama yıllardır bu şekildeydi kural, değiştiğini pek sanmıyorum.