# Eren Derdiyok

Anlaştığımız söyleniyor.

Umarım doğrudur.

Hiç tutmuyorum ya.

Sakatlık sorunu var 2 defa 1 sene üstü sakatlık yaşadı.

Bizim takım 1.5 senedir çok sakatlık yaşıyor.

takas teklif edilen oyuncular kasımpaşa'ya gitmek istemediği için bu transfer yattı derlerse şaşırmayın.

at fava bekle.

Hazır bir yabancıyı mı tercih ederdin vizyondaş açık açık yaz bilelim.

Yerli forvet yok şu an. En iyisi Cenk Tosun ve Burak. Onların birini zaten tenekeye bağladık. Diğeri de uluslararası seviye de olamayacağını gösterdi bu yaz.

Yerli forvet yok şu an. En iyisi Cenk Tosun ve Burak. Onların birini zaten tenekeye bağladık. Diğeri de uluslararası seviye de olamayacağını gösterdi bu yaz.

En iyisi Eren işte yav.

Yerli statüsünde mis gibi transfer diyorum katılmanı ümit ederdim doğrusu şurada zaten 3 kişi falan kaldık.

Dursun sever bizim SÜPER ligin oyuncularini.

Beyinsiz Donk dan sonra müzmin sakat Serdar kazigini soktu bize, simdi de sira buna geldi. 1 sene sözlesmesi kalmis adama Allah bilir kac Milyon bayiliriz simdi.

Ozan Puki

desteğe ihtiyaç var yerlidaş maalesef bizi dost bildiklerimiz terk etti bu konuda

umut ve donk'u alacaklarsa 2.5 m verelim gelmesine gerek yok

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Can Uz

bugün eren konusunda bir çok defa çarpıştım yerlim. erene onay veren demirbaş olmayan çok sayıda üye var aslında. demirbaşlardan şimdilik 2miz varız üstad adem çakar da sükut içerisinde şuan bekleyelim.

Hiç tutmuyorum ya.

Sakatlık sorunu var 2 defa 1 sene üstü sakatlık yaşadı.

Bizim takım 1.5 senedir çok sakatlık yaşıyor.
Tek korkum sakatlık riski benimde.
En son çapraz bağları kopmuştu ki kariyeri bite bilirdi. Potansiyeli kalitesi tartışılmaz ama bence

@Can Uz

bugün eren konusunda bir çok defa çarpıştım yerlim. erene onay veren demirbaş olmayan çok sayıda üye var aslında. demirbaşlardan şimdilik 2miz varız üstad adem çakar da sükut içerisinde şuan bekleyelim.

Ben de bu transfere açık destek verdim ama ''Demirbaş'' lardan değilim sanırım! :)...''Terimdaş'' ınız da olmadığıma göre yok farzedilmemi gayet normal karşılıyorum, sağlık mağlık olsun, ne yapalım?:red:...

Bu doğru mu?

Coux_QSVIAAeoS9.jpg

Eren 2. Forvet olabilir.

Ama gecen yil 2. Yariya bizi umutla baslatmayi yeterli goren dursun icin eren derdiyok cr7 gibi bile gelebilir ondan korkuyorum! :(

Herifin çapsızlığının boyutu cidden vahim! :(

Geri
Üst Alt