- 23 Temmuz 2011
- 74.703
- 49.942
- 4.693
Yazık. Sezon başında Dembeleye 3M İmza parası verilse gelirdi o çocuk.
Yıllığı da Erenden daha düşük olurdu.
Yıllığı da Erenden daha düşük olurdu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Açıkcası Donk gibi bir kazmaya 2,5 vermiş iken Eren'e 4 çok değil ama maaşı biraz fazla olmuş. Eren bu takımın tek forvet yükünü kaldırabilir mi şüpheli. Çok aşırı kazık değil ama çok iyi de bir seçim olmamış.
Yardımcı sebep olarak olabilir de,ana sebebi kesinlikle ve kesinlikle yurtdışından oyuncu alamıyor bunlar.Neden alamıyorlar,onun sebebini bilmiyorum.Tahminim,yurt dışında 4 milyon Euro bonservisle adam almak istesen direk istiyorlar bu parayı veya maksimum 2-3 taksit yapıyorlar.Burayı biliyorsun,işler hatırla gönülle yürüyor.Kağıtta 4 milyon yazıyordur ama kim bilir kaç taksittir o para,sonradan bir kısmını vermeyebiliriz bile.O yüzden habire ligden oyuncu bakıyorlar,nasıl olsa bütün kulüplerin yönetimleri tanıyor birbirlerini.
S.A GSC ailesi
Simdi gordum. Bir umut 4 m degildir diye umit etmistim ama Kasimpasa pasalar gibi yagsiz yagsiz gecirmis...
Ne diyeyim insAllah Eren bize bu sozlesmeyi unutturur performansi ile yoksa nah gondeririz.
Bence beceremiyorlar abi. Bu adamlarin ikili iliskilerinin iyi oldugunu düsünmüyorum. Simdi yurt disina gidip bunlarin pazarlik yapabilecegini düsünebiliyor musun sen?
Tamam o dediklerin olabilir anlarim zaten de bu asla bir bahane olamaz, senden öncei yönetimler de yabanci transferi yapabiliyordu. Dursun'dan sonra bu kulübün gördügü en kötü baskanlardan biri olan Adnan Polat bile tas gibi yabanci transferleri yapiyordu. Oyuncu tuttu tutmadi o ayri konu ama adam transferi yapiyordu abi.
Iyi de olay zaten Donk transferine verilen paranin abarti ve cok olmasi ile basliyor. Yani ona o kadar para vermis olmamiz Eren transferinde ödenen paranin dogru oldugunu göstermez.
Bir yanlis baska bir yanlisi örtmez. Bunu bir türlü ögrenemedik yillardir.
Dursun'dan faydalanmışlardır Yağ konusunda.
Dursun'dan faydalanmışlardır Yağ konusunda.