Eren Derdiyok'un Sözleşmesi KAP'a Bildirildi!

Yazık. Sezon başında Dembeleye 3M İmza parası verilse gelirdi o çocuk.

Yıllığı da Erenden daha düşük olurdu.

Açıkcası Donk gibi bir kazmaya 2,5 vermiş iken Eren'e 4 çok değil ama maaşı biraz fazla olmuş. Eren bu takımın tek forvet yükünü kaldırabilir mi şüpheli. Çok aşırı kazık değil ama çok iyi de bir seçim olmamış.

Iyi de olay zaten Donk transferine verilen paranin abarti ve cok olmasi ile basliyor. Yani ona o kadar para vermis olmamiz Eren transferinde ödenen paranin dogru oldugunu göstermez.

Bir yanlis baska bir yanlisi örtmez. Bunu bir türlü ögrenemedik yillardir.

Son düzenleme:
S.A GSC ailesi

Simdi gordum. Bir umut 4 m degildir diye umit etmistim ama Kasimpasa pasalar gibi yagsiz yagsiz gecirmis...

Ne diyeyim insAllah Eren bize bu sozlesmeyi unutturur performansi ile yoksa nah gondeririz.

kasımpaşada 1.6milyon € alıyomuş

adam belli GSyi seviyor 1.9a felanda oynardı

Alınan puana prim vermek nedir ya. Hani forvet oyuncusu almışın attığı gollere veya belli bir limitten sonrasına prim verirsin anlarım ki bu dediğim bile sçma geliyor bana. Am en azından oyuncuya teşvik olurdu gol atması için. Cibiliyet yoksunları

SM-N9000Q cihazımdan gönderildi

"Transfer yapacak paramız yok." :hat:

Gelen
Serdar Aziz 4,5 Milyon € >>>> Maaş 2 Milyon €
Eren Derdiyok 4 Milyon €>>> Maaş 2,150 Milyon €
Emrah Başsan Bonservissiz >>>> Maaş 400 bin €

Giden
Alex Telles 6,5 >>>> Maaş 650bin
Jose Rodriguez 2,145 >>> Maaş 800bin

Yani sadece 145.000 € bonservis olarak artıdayız. Lucas Leiva gelirse ve oyuncu satılmazsa -ki çöpleri kim alacak?- bonservis olarak da eksideyiz.
Maaş olarak durum daha kötü -2,9 Milyon €.

Hani FFP? Trabzonspor Ogenyi Onazi gibi genç ve savaşçı bir oyuncuya yıllık 1 Milyon € ödeyecek. Biz niye perdeyi 2 Milyon €'dan açıyoruz?

Son düzenleme:
Yardımcı sebep olarak olabilir de,ana sebebi kesinlikle ve kesinlikle yurtdışından oyuncu alamıyor bunlar.Neden alamıyorlar,onun sebebini bilmiyorum.Tahminim,yurt dışında 4 milyon Euro bonservisle adam almak istesen direk istiyorlar bu parayı veya maksimum 2-3 taksit yapıyorlar.Burayı biliyorsun,işler hatırla gönülle yürüyor.Kağıtta 4 milyon yazıyordur ama kim bilir kaç taksittir o para,sonradan bir kısmını vermeyebiliriz bile.O yüzden habire ligden oyuncu bakıyorlar,nasıl olsa bütün kulüplerin yönetimleri tanıyor birbirlerini.

Bence beceremiyorlar abi. Bu adamlarin ikili iliskilerinin iyi oldugunu düsünmüyorum. Simdi yurt disina gidip bunlarin pazarlik yapabilecegini düsünebiliyor musun sen?

Tamam o dediklerin olabilir anlarim zaten de bu asla bir bahane olamaz, senden öncei yönetimler de yabanci transferi yapabiliyordu. Dursun'dan sonra bu kulübün gördügü en kötü baskanlardan biri olan Adnan Polat bile tas gibi yabanci transferleri yapiyordu. Oyuncu tuttu tutmadi o ayri konu ama adam transferi yapiyordu abi.

Bunlar gerizekalı ya da işbilmez yöneticiler değiller!

Gayet de işlerini biliyorlar ama işleri Galatasaray değil orası ayrı!

Bir takımın son 2 yılda tuhaf rakamlarla sadece Türkiye içinden transfer yapması çok manidar!

S.A GSC ailesi

Simdi gordum. Bir umut 4 m degildir diye umit etmistim ama Kasimpasa pasalar gibi yagsiz yagsiz gecirmis...

Ne diyeyim insAllah Eren bize bu sozlesmeyi unutturur performansi ile yoksa nah gondeririz.

Dursun'dan faydalanmışlardır Yağ konusunda.

Bence beceremiyorlar abi. Bu adamlarin ikili iliskilerinin iyi oldugunu düsünmüyorum. Simdi yurt disina gidip bunlarin pazarlik yapabilecegini düsünebiliyor musun sen?

Tamam o dediklerin olabilir anlarim zaten de bu asla bir bahane olamaz, senden öncei yönetimler de yabanci transferi yapabiliyordu. Dursun'dan sonra bu kulübün gördügü en kötü baskanlardan biri olan Adnan Polat bile tas gibi yabanci transferleri yapiyordu. Oyuncu tuttu tutmadi o ayri konu ama adam transferi yapiyordu abi.

Yönetimde iş yok zaten de,Cenk Ergün falan da fos,bunu görmüş olduk.O konuda katılıyorum.Bu transfer pazarlığını yapacak adamlar yönetimden bağımsız olmalı bence.Yönetim istediği kadar değişsin,bu adamlar maaşlı çalışan profesyoneller olacak.Sen isimleri vereceksin onlar gidecek alacak.Yoksa Dursun kim transfer kim,bu adı geçen isimlerin çoğunu bilmiyordur bile. :D

Bahane değil,sadece bir yorum getirdim,aklıma bu saçma transferleri ve saçma sapan dağıtılan paraları açıklayacak başka bir şey gelmiyor.Adnan Polat dönemi ile bu dönemi bir tutmak yanlış olur ama,stad yeni açılacağı için kulüpte bayağı sıcak para vardı o dönemde.Ama o paraları da çok kötü kullandık ne yazık ki.

net 2.150.000 EUR sabit transfer ücreti

David Guetta - Hey Gidi Hey - YouTube

Iyi de olay zaten Donk transferine verilen paranin abarti ve cok olmasi ile basliyor. Yani ona o kadar para vermis olmamiz Eren transferinde ödenen paranin dogru oldugunu göstermez.

Bir yanlis baska bir yanlisi örtmez. Bunu bir türlü ögrenemedik yillardir.

Forvet'e 4m Euro çok değil. Umut +2m Euro falan olsaydı eyvallah ama almıyor adamlar işte, veremiyorsun. Umut gibi bir kazmaya 1,8m Euro kontrat verirsen satamazsın da gitmez de adam.

Ha alternatif şuydu kiralık Niasse vs getirecektik onun yerine Eren'i aldık. Maaş konusunda da 1,8-1,9m Eurodan aşağı olmazdı yine. Açıkcası çok kötü değil şartlar ama iyi de değil. Ortalama bir sözleşme olmuş.

Daha Umud ve Donk'un ucretlerini odeyip Pasa'ya gonderecegiz.6'ya falan patlayacak bu transfer bize.

Yillik ucrette de her zamanki davranmisiz.

UEFA 1 yil daha dehleyecek bizi

Hayırlı olsun diyelim ama yönetici başarısı yok bu transferde her zaman olduğu gibi.

Yok ebesinin hörekesi ya bu nedir

Anlaşma rezalet olsa da Umuttan sonra mutlaka katkı verecektir..Artık bunlar gidene kadar çaresiz kabulleneceğiz.

Geri
Üst Alt