Eren Derdiyok'un Transferi KAP'a Bildirildi!

Valla para vermeden umut+donk+olcan+tarık+endoğan ı versek üstüne linneside verelim hatta ama para vermeyelim

Millet takmış ..yok 6 Mil yok XY.
Yahut isterse 1 Mil. Ya gelsin...

Bu mu yani Galatasaray ya yakıştırdığınız 1. Santrafor ?

Galatasaray Eren Derdiyok'u 5 milyon Euro + Umut Bulut + Ryan Donk + GS Adası + GS Lisesi ve GS Üniversitesi karşılığında transfer etti.

Bukadar bekleyiş bunun için mi ? :(

yapcak birşey yok. komsunun tavugu bizim kulübe yıllardan beri kaz görünüyor anasını satim.

bi türlü dışa açılamadık. varsa yoksa anadolu.

birde bu yöneticiler ile kruse-dost-bony gibi a sınıf forvet getirecegimize ihtimal vermiyordum, öylede oldu.

tahminim; rodellega-leiva-gökhan inler.

Evren Göz: Galatasaray'ın Eren Derdiyok transferinde Kasımpaşa'ya Salih Dursun + Ryan Donk + 2,5 milyon € vermesini bekliyoruz. [ntvspor]

CoyOz4GWgAEgKhW.jpg

Evren Göz: Galatasaray'ın Eren Derdiyok transferinde Kasımpaşa'ya Salih Dursun + Ryan Donk + 2,5 milyon € vermesini bekliyoruz. [ntvspor]

Yav keşke umut+olcanıda araya sıkıştırsak o zaman 3 milyon daha verseler bile sesim çıkmaz hem maaş yükünden hem bu iki tipsizden kurtulmuş oluruz

2.Forvetse eyvallah ama tek forvet transferi olacaksa ocak ayına kadar yine burası forvet transferi yapın diye kaynar

Galatasaray Eren Derdiyok için 2 Milyon €+Umut Bulut+Donk tekkifi yaptı, Kasımpaşa sadece 2 Milyon € da diretiyor :oley:

Millete bak...
E. Güral gelse... Bayram edecek ler....

Vizyon ve Kaliteli Beklenti yerlerde

En ölü 4 Milyon Euromuz gitti.

Hainler.

forvete alabileceğimiz tek oyuncuydu eren :) hem yerli hem kendi ligimizden yabancı yasağı kuralını bozmadık evlatkolik olduğumuzu bir kez daha tüm dünyaya haykırdık hep evlat tek evlat inadına evlat !! bu transfere üzüldüm mü ? hayır ! eren katkı sağlayacaktır ama koskoca galatasarayın artık bir anadolu kulübü gibi yönetildiğini kabul etmemiz lazım :(

Geri
Üst Alt