Eren Derdiyok'un Transferi KAP'a Bildirildi!

Çifte vatandaşlığı var. Kasımpaşa zamanında Eren'i Türk pasaportu olduğu için aldı.
Çifte vatandaşlık varsa cevap bellidir de transfermarktda yazmıyor. Genellikle çifte pasaportlu olanları yazıyorlar. Neyse ya tff tc olarak lusteliyorsa vardır bizimle bağı artık

Eren Eren Eren Derdiyoook, Derdiyook Derdiyoook Eren Derdiyok !

Irkçılık yapmayalım lütfen.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Trabzon ayarında transfer yapıyoruz Eren kötü mü değil ama hiç forveti olmayan takıma 1. Forvet olarak Eren'i almak gerizekalılıktır

Sözleşme sonuna bir yıl kalmışken 6 milyon gibi bir bonservis bedeli zaten gerçekçi değil; ezeli rakipler kapışsa mümkün olabilirdi tabi...Kendisi de 1.8 lik kontratı ve sezon sonunda bonservisini eline alma imkanı varken daha azına razı olmaz haliyle...

Devre arası Donk transferi tam enayice oldu; ille isteniyorsa 1 m bonsevis - 1 m yıllıkla alırdın, şimdi göndermek bu denli zor olmazdı; vermiyorlarsa-gelmiyorsa almayıverirdin. Sanki Dünyanın en iyi önlibero performansını gösterse, o dökük takımı şampiyon yapma ihtimali mi vardı?...

Türkiye Cumhuriyeti kimliği daha önce olanlara mı verildi bu?
Sonuçta kürt eren yani. Neyse

fatihcim türkiyede kürt-türk diye bir ayrım yok kağıt üstünde enazından olsada nasıl ayırt ediceksin ki bunu, , türkiye vatandaşıdır eren isviçrede oynasada eski kurala göre :)

eren seviciler bayram etmiştir 4 milyon bir tarafımıza kaçmış olmakta olsada.
Genç umut bulut camiamıza hayırlı uğurlu olsun

fatihcim türkiyede kürt-türk diye bir ayrım yok kağıt üstünde enazından olsada nasıl ayırt ediceksin ki bunu, , türkiye vatandaşıdır eren isviçrede oynasada eski kurala göre :)
Irak da olan tüm Kürtleri demi Türk sayıyorsun sen yani?
Annesi babası Türkiye'de doğmuş olduğu için Türk Cumhuriyeti uyruklu olarak kabul ediliyormuş.
Uganda lı olsa yine Türk uyruklu olurdu yani.
Türk kürt ayrımı ayrıca ben yapmıyorum Kürtler yapıyor genellikle. Git sor kürte bakalım türkümüsün diye bide azerliye sor.
Kürt türk değilim der. Azeri bozulur soruna ve senden daha çok türküm söyler. Konuya girdik bari.

Irak da olan tüm Kürtleri demi Türk sayıyorsun sen yani?
Annesi babası Türkiye'de doğmuş olduğu için Türk Cumhuriyeti uyruklu olarak kabul ediliyormuş.
Uganda lı olsa yine Türk uyruklu olurdu yani.
Türk kürt ayrımı ayrıca ben yapmıyorum Kürtler yapıyor genellikle. Git sor kürte bakalım türkümüsün diye bide azerliye sor.
Kürt türk değilim der. Azeri bozulur soruna ve senden daha çok türküm söyler. Konuya girdik bari.

ya bu ne saçma tartışma erenin kökeni türkiyeye bağlı ırak kürdüyle ne alaka ayrıca kürt değilmiş zaten :D

ya bu ne saçma tartışma erenin kökeni türkiyeye bağlı ırak kürdüyle ne alaka ayrıca kürt değilmiş zaten :D
Nasıl değilmiş? Ya banane ya ciddiden.
Yerli mi değilmi sorusu vardı benim aklımda sadece. Şimdi ayrımcılık yapıyorsun diye çıkacaklar başıma yine. Konu kilit

Geri
Üst Alt