Eren Derdiyok'un Transferi KAP'a Bildirildi!

Ne şartta iyi transfer? 2. forvetimiz veya yedek olacaksa uygun bonservisle iyi transfer. Gerçeklere dönecek olursak 1. forvetimiz ve muhtemelen tek forvetimiz olacak bonus olarak kol gibi bir bonservis hediyesiyle birlikte. Eğer yüklü bir miktar gireceksek o parayı Bony'i kiralamaya harcasak daha mantıklı bir yatırım olurdu.

Cumhur Önder Arslan: "Galatasaray, Eren Derdiyok için Kasımpaşa'ya Umut ve Donk'u takasta verip üstüne 2.5 M € seviyesinde para ödemeyi teklif ediyor."

Cumhur Önder Arslan: "Ancak Kasımpaşa, Umut ve Donk'un Galatasaray'dan aldığı yıllık ücretin fazla olduğunu ve bunu karşılamalarının zor olduğunu belirtiyor."

Cumhur Önder Arslan: "Kasımpaşa, Eren Derdiyok'u takastan ziyade 5-6 M €'luk bonservisle Galatasaray'a satmaya daha sıcak bakıyor."

Cumhur Önder Arslan: "Kasımpaşa; eğer transferde takas olacaksa Umut ve Donk'un yıllık ücretlerinin bir kısmının Galatasaray tarafından ödenmesini talep ediyor."

Cumhur Önder Arslan: "Benim edindiğim bilgi; Galatasaray, Eren Derdiyok ile anlaştı. Yönetim, Kasımpaşa ile pazarlık ve müzakereleri sürdürüyor."

Cumhur Önder Arslan: "Galatasaray, Eren Derdiyok için Kasımpaşa'ya Umut ve Donk'u takasta verip üstüne 2.5 M € seviyesinde para ödemeyi teklif ediyor."

Cumhur Önder Arslan: "Ancak Kasımpaşa, Umut ve Donk'un Galatasaray'dan aldığı yıllık ücretin fazla olduğunu ve bunu karşılamalarının zor olduğunu belirtiyor."

Cumhur Önder Arslan: "Kasımpaşa, Eren Derdiyok'u takastan ziyade 5-6 M €'luk bonservisle Galatasaray'a satmaya daha sıcak bakıyor."

Cumhur Önder Arslan: "Kasımpaşa; eğer transferde takas olacaksa Umut ve Donk'un yıllık ücretlerinin bir kısmının Galatasaray tarafından ödenmesini talep ediyor."

Cumhur Önder Arslan: "Benim edindiğim bilgi; Galatasaray, Eren Derdiyok ile anlaştı. Yönetim, Kasımpaşa ile pazarlık ve müzakereleri sürdürüyor."

donk ile umut konusunda haklılar. bende olsam bu iki adamı istemezdim.

Galatasaray’da Eren Derdiyok transferinin detayları belli oldu.

Sarı Kırmızılı takım, golcü oyuncu için Kasımpaşa’ya 2.5 milyon Euro bonservis bedelinin yanı sıra Umut Bulut ve Ryan Donk’u da veriyor. Aslan, Umut Bulut’un 1.8 milyon Euro’luk yıllık ücreti ve Donk’un 1.5 milyon Euro’luk yıllık alacaklarını da kendi kasasından karşılayacak.

Böylelikle Eren Derdiyok, alacağı 2 milyon Euro’luk yıllık ücret ve 2.5 milyon Euro’luk bonservisiyle 1 yıl için 7.8 milyon Euro’ya mal olmuş olacak. Maddi anlamda UEFA ile başı belada olan Galatasaray, geçtiğimiz haftalarda da Serdar Aziz için ödediği 4.5 milyon Euro’luk yüksek bonservis sebebiyle tartışma konusu olmuştu.

Emre Kacan - Babaspor

Derdiyok'un Maliyeti Dudak Uçuklattı!

Sarı Kırmızılı takım, golcü oyuncu için Kasımpaşa’ya 2.5 milyon Euro bonservis bedelinin yanı sıra Umut Bulut ve Ryan Donk’u da veriyor. Aslan, Umut Bulut’un 1.8 milyon Euro’luk yıllık ücreti ve Donk’un 1.5 milyon Euro’luk yıllık alacaklarını da kendi kasasından karşılayacak.

Böylelikle Eren Derdiyok, alacağı 2 milyon Euro’luk yıllık ücret ve 2.5 milyon Euro’luk bonservisiyle 1 yıl için 7.8 milyon Euro’ya mal olmuş olacak. Maddi anlamda UEFA ile başı belada olan Galatasaray, geçtiğimiz haftalarda da Serdar Aziz için ödediği 4.5 milyon Euro’luk yüksek bonservis sebebiyle tartışma konusu olmuştu.

Emre Kacan - Babaspor

bu kadar salak bir transfer görmedim yalnız.

neden yıllıklarının tamamını biz veriyoruz?

direk 2.5m euro verip alsaydık. belki donk ile umut'u baska takıma yollardık.

inş. yalandır.

Bize karşı gol de atar bunlar o zaman. Utanmadan sevinirler birde.

Emre Kacan - Babaspor

Bir kısmıdır o. Dursun bile bu kadar salak olamaz. Tamamını sen karşılayacaksan neden yollayalım beyler.

Maaslarin tamamini ödeyeceksek niye yolluyoruz ki oyunculari?

yalan yanlış bilgiler üzerinden yorum yapmayı bırakın.

Allah kahretsin. 2 aydır bekle aldıkları oyuncu Eren Derdiyok.. ön liberoya da Hürriyet'i alın tam olsun.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hayırlı olsun. Türkiye'ye gelmeden önce de istediğim oyunculardan biriydi. Ligimizde de kanıtladı kendisini. Mutlaka katkısı olacaktır.

Gece yarisina az kaldi beyler. Saat 12'yi gectigi an ikinci KAP bildirimi gelir

6M € bonservis bedeliyle anlaştıysak yüksek bir rakam ama Hürriyet'in haberindeki gibi 2,5M € + Donk ve Umut'u itelemek şartıyla aldıysak mükemmel bir transfer Sırf Umut ve Donk'tan kurtulmak için yönetim 18 yaşında altyapı topçusu ile takas etsinler bu adamları yine razı olurum.

Geri
Üst Alt