GSC Haber Eren Elmalı: “Mutlu olduğum yerdeyim”

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1739385347595.webp

Yeni transferimiz Eren Elmalı, kendisini kulübümüze bağlayan resmi imzayı atmasının ardından Galatasaray YouTube Kanalı'na konuştu.

Eren’in ilk sözleri şöyle oldu:

“Burada olduğum için çok mutluyum. Başkanımız Dursun Aydın Özbek’e, Yöneticimiz Abdullah Kavukcu’ya ve Okan hocamıza çok teşekkür ederim. Biraz uzun bir süreç oldu ama sonuçta mutlu olduğum yerdeyim. Bu transfer süreci için de hepsine çok teşekkür ederim.

Buradaki formanın ağırlığını, Galatasaray armasını ağırlığını biliyorum. Sorumluluklarımı biliyorum, sorumluluklarımı en iyi şekilde yerine getirmek istiyorum. Biraz uzun bir süreç oldu bizim açımızdan. Sonuçta mutlu olduğum yerdeyim. Süreç güzel bir şekilde bitti. İnşallah her şeyin sonu böyle güzel olur. Oynadığımız zaman atmosferin farkında oluyoruz. Çok heyecanlıyım aslında ilk maça çıkmak için taraftarımızın önünde, içeride oynadığımız maçta. Taraftarımızdan tek isteğim bizi sonuna kadar desteklemeleri. Bu konuda tek temennim bu.”

Bana teşekkür yok mu?

Ekli dosyalar

• IMG_3152.webp
    IMG_3152.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 4
Ben hala bu maliyetlere emin değilim bu transferden ama hayırlı olsun.

Milli Takımda en azından biraz kıpırdanıyordu yine öyle olur inşallah.

artık oyuncumuz oldu

umarım dünyanın en iyi sol beki performansı verirsin

Başarılar aslan umarım çok iyi işler yaparsın

Şöyle değerlendirmek lazım Kerem'in ayrılışı sonrasında Milli Takım'a aday yerli oyuncumuz azalmıştı.

Bu devre arasında o havuzdan 2 oyuncuyu kadromuza kattık.

Yerli kadromuz:

Günay (33)
Bardakçı (30)
Kaan (30)
Metehan (22)
Eren (24)
Berkan (27)
Demirbay (31)
Barış (24)
Yunus (24)
Kutucu (25)

Bunların arasında Günay, Demirbay zaten milli takım havuzunda olmayan veya Alman Milli takımını seçen isimlerdi. Kaan ve Bardakçı'da yaşı gereği 1-2 yıl içerisinde orada olmayacak. Barış, Yunus, Kutucu ve Eren ise hep orada olacaklar önümüzdeki senelerde. Berkan'da iyi performans gösterirse yine kadroya yükselebilir durumda.

Barış veya Yunus'tan birinin ayrılması durumunda yine elde dar bir yerli rotasyonu kalıyor hem nitelik hem de nicelik olarak. Bu tarafa takviyeye devam etmemiz de gerekiyor.

Ben hala bu maliyetlere emin değilim bu transferden ama hayırlı olsun.

Milli Takımda en azından biraz kıpırdanıyordu yine öyle olur inşallah.
daha uyguna bulmak imkansız ya. kendin çıkaramıyorsan alacaksın bu fiyatlara. diğer türlü vermiyorlar görüldüğü üzere. yerliye de ihtiyacın var salakca bir kural uyguladıkları için. onu kaldırsalar alacağımız oyuncu değildi bence. biraz fazlasına baska oyunculara giderdik yabancı.

Şöyle değerlendirmek lazım Kerem'in ayrılışı sonrasında Milli Takım'a aday yerli oyuncumuz azalmıştı.

Bu devre arasında o havuzdan 2 oyuncuyu kadromuza kattık.

Yerli kadromuz:

Günay (33)
Bardakçı (30)
Kaan (30)
Metehan (22)
Eren (24)
Berkan (27)
Demirbay (31)
Barış (24)
Yunus (24)
Kutucu (25)

Bunların arasında Günay, Demirbay zaten milli takım havuzunda olmayan veya Alman Milli takımını seçen isimlerdi. Kaan ve Bardakçı'da yaşı gereği 1-2 yıl içerisinde orada olmayacak. Barış, Yunus, Kutucu ve Eren ise hep orada olacaklar önümüzdeki senelerde. Berkan'da iyi performans gösterirse yine kadroya yükselebilir durumda.

Barış veya Yunus'tan birinin ayrılması durumunda yine elde dar bir yerli rotasyonu kalıyor hem nitelik hem de nicelik olarak. Bu tarafa takviyeye devam etmemiz de gerekiyor.
Yabancı sınırı olmasa..

daha uyguna bulmak imkansız ya. kendin çıkaramıyorsan alacaksın bu fiyatlara. diğer türlü vermiyorlar görüldüğü üzere. yerliye de ihtiyacın var salakca bir kural uyguladıkları için. onu kaldırsalar alacağımız oyuncu değildi bence. biraz fazlasına baska oyunculara giderdik yabancı.
Ben aslında yabancı kuralından kaynaklı Türk oyuncu alınması işine pek inanmıyorum. Yani kısıtlama olsun olmasın, piyasadaki en iyi Türk oyuncuları toplamayı hem ligde hem Avrupa'da uzun yıllar başarılı olmanın anahtarı olarak görüyorum. Onların aidiyeti ve kulübü yabancı oyunculara yansıtmaları farklı oluyor.

Bana sadece Eren o oyunculardan biri olabilirmiş gibi pek gelmiyor.

Hem FB'nin TS'yi yenmesi, hem de bizim TS'yi yenmemizde ana faktor Eren. Onun hatalari ile GS da FB de 3 puani aldi. Ve biz gidip bu oyuncuyu transfer ettik para verip. Enteresan, Trabzon'lularin da begenmedigi, iki macta bir net hata yapan bir topcuyu niye aldik cozemiyorum. Alt yapida hic mi yok bu tarz oyuncular? Tamam anliyorum rotasyon icin futbolcu lazim, ama Eren'in verecegi performans alt yapidan birisi ile denk olur (alt yapidaki oyuncuya 5-10 mac sabrettikten sonra). Bu durumda niye hala bu tarz transferlerde israr ediyoruz gercekten anlamak zor. Arka planda baska birseyler mi var diye insan sorguluyor ister istemez.

Mucadeleci, klasi olmayan, futbol yetenegi cok kisitli bir defans oyuncusu aldik. Umarim bizim beklemedigimiz performans ve gelisim gosterir ne diyelim..

Geri
Üst Alt