Eren: "Fener favori ama ben Galatasaraylı olarak Grasshoppers'ı tutuyorum"

daha dün gelmiş oyuncunun böyle konuşması hiçbi zaman fayda getirmemiştir.

Kısacası transfer olmak istiyorum diyor

Zeka seviyesini her geçen gün daha iyi göreceksiniz. Şöyle bir...

NFA_07 tarafından gönderildi.

Soruya karşılık verilen samimi bir cevap, Eren'i tebrik ediyorum.

"Galatasarayli olarak" detayi biraz gereksiz olmus, direk "Fener favori ama ben Grasshoppers'i destekliyorum" dese daha iyi olurmus sanki. Ama pek de umrumda degil, aciklamasina katiliyorum.

"Galatasarayli olarak" detayi biraz gereksiz olmus, direk "Fener favori ama ben Grasshoppers'i destekliyorum" dese daha iyi olurmus sanki. Ama pek de umrumda degil, aciklamasina katiliyorum.

Bence asıl o kısımı gerekli olmuş.O kısım olmasa "İsviçreli olduğum için Grasshopers'ı destekliyorum" manası çıkar idi.

Kaç senedir bir topçumuzdan veya yöneticimizden bu açıklamayı bekliyorum.Fener'in rakibini tutmamızdan daha olağan bir şey yok.

Bence asıl o kısımı gerekli olmuş.O kısım olmasa "İsviçreli olduğum için Grasshopers'ı destekliyorum" manası çıkar idi.

Kaç senedir bir topçumuzdan veya yöneticimizden bu açıklamayı bekliyorum.Fener'in rakibini tutmamızdan daha olağan bir şey yok.
"Isvicreli oldugum icin" daha anlayisli karsilanabilir oldugu icin dedim, sonucta Isvicre Milli Takimi'nda oynuyor adam.

Dedigin dogru, bence super aciklama ama milletin cok ustune gitmesini istemiyordu ise aciklama yazdigim sekilde olmaliydi, onu demeye calistim. Yine kotu anlattim ama anladin sen :D

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

Soruya karşılık verilen samimi bir cevap, Eren'i tebrik ediyorum.
Burda forumda sorsak aynı soruyu bütün forum hemen hemen aynı cevabı verir.
Eren verince ama olmaz bu böyle diyenler oluyor. Adam yıllar önce Galatasaray lı olduğunu sinyalini vermişti almanya'da iken

Grasshoppers i da fazla sevmiyormus bu arada (Basel li olarak) ama Fenerbahce den daha yakinmis kendisine.

Tebriklerimi kabul buyur lutfen hemşo, ha pardon sayın smod!...

Söyledikleriyle transfer olma isteği arasında nasıl bir bağlantı kurduysan artık?!:confused::hat::DD:D...
Galatasaraylı olmasını neden üstüne basa basa söylüyor abi? Transfer için ince operasyon yapıyor.

Ayaklarının işe yaramadığını öğrendikten sonra bu açıklama ile Kafasının çalışmadığını da anlamış olduk.

HELAK OL YAĞLI SURAT!

Geri
Üst Alt