Ahmet Yamanlı
Kırmızı Üye
- 28 Ağustos 2013
- 1.415
- 846
- 363
:f68.gif:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kısacası transfer olmak istiyorum diyor
"Galatasarayli olarak" detayi biraz gereksiz olmus, direk "Fener favori ama ben Grasshoppers'i destekliyorum" dese daha iyi olurmus sanki. Ama pek de umrumda degil, aciklamasina katiliyorum.
"Isvicreli oldugum icin" daha anlayisli karsilanabilir oldugu icin dedim, sonucta Isvicre Milli Takimi'nda oynuyor adam.Bence asıl o kısımı gerekli olmuş.O kısım olmasa "İsviçreli olduğum için Grasshopers'ı destekliyorum" manası çıkar idi.
Kaç senedir bir topçumuzdan veya yöneticimizden bu açıklamayı bekliyorum.Fener'in rakibini tutmamızdan daha olağan bir şey yok.
Burda forumda sorsak aynı soruyu bütün forum hemen hemen aynı cevabı verir.Soruya karşılık verilen samimi bir cevap, Eren'i tebrik ediyorum.
Galatasaraylı olmasını neden üstüne basa basa söylüyor abi? Transfer için ince operasyon yapıyor.Tebriklerimi kabul buyur lutfen hemşo, ha pardon sayın smod!...
Söyledikleriyle transfer olma isteği arasında nasıl bir bağlantı kurduysan artık?!D
...