Bak hele ''Alamancı'' Adem' e, aklısıra nasıl da laf sokuyor?!

...
Eleştirirken de, birine destek olurken de aceleci davranmam ve ölçülü olmayı tercih ederim. Kesin kanaate sahip olmadıkça fazlaca toleranslı olduğumu söyleyebilirim. Ancak birisi hakkında var olan kanaatimi ifade etmekten de çekinmem (Mesela Yiğit, Hamit ve Tarık transferlerine, sebeplerini de belirterek, en baştan ve en keskin şekilde karşı çıkan benimdir, mesajlar kayıtlı)...Nadiren de olsa yanıldığım olur elbette!

...
Takımın profesyonel kadrosundan kimi abartılı övmüşüm, sıçıp sıvayanlar için olmadık mazeretler üretmişim?...O bakımdan ''Dilleme'' tabirini iade ediyorum...Mesela Semih için ne destanlar yazdığını hatırlatmama gerek yok herhalde, buyur işte şimdi Riekerink de beğenmemiş. Aynı mevki için ben ise Hakan Balta' yı ''Bulunanın iyisi'' diyerek övmüşümdür en fazla...Hangimizin dilleme yaptığı ortada...
Haa, Bruma konusuna gelince...Evet yanlış bir yatırım olduğu kanaatimi defalarca ifade ettim, ölçütüm her zaman olduğu gibi (muhtemel fayda / maliyet) idi ve şu ana kadar yapılan yatırımın karşılığı alınabilmiş değil. Tarzına en uygun olduğunu düşündüğüm La Liga da da göz dolduramadı. 7-8 m Euro gibi bir bedelle gönderilmiş olsa memnun olurdum, çünkü kulüp risk alacak durumda değildi ve birden çok mevkideki acil ihtiyaçlar için kaynak olurdu...Allah için güçlü ve istekli haliyle iyi başlangıç yaptı, maç içinde devamlılık konusunda bile olumlu sinyaller verdi, kendi ceza sahasına kadar rakip kovaladı, iki kez riskli müdahalede bulunmasını önemsemedim, izlerken ben de defalarca ''Maşaallah!'' çektim...Kendisine talip olan kulüpler de La Liga' daki performansını çok beğendiklerinden değil, üzerine çıkacağı beklentisiyle o paraları teklif ettiler zaten...
Devamını getirirse kimseden daha az sevinmem, emin ol; gocunacak bir şey yok, dedim ya arada bir yanıldığım da oluyor

, Bruma çok başarılı olsun, değerine değer katsın da ben yanılmış olayım, ne olacak?; kan davalısı değilim ya!...