Ergin Ataman: "Fenerbahçe'ye 40 sayı fark attık ama bu benim için bir şey ifade etmiyor"

Emre Altun

GSC Moderatör
Yönetici
Moderatör

Ergin Ataman:

"Oyuncularımı kutluyorum bir tane antrenmanla çıktığımız bu Fenerbahçe final serisinde hakikaten mükemmel bir basketbol oynadık. Özellikle maçın ikinci yarısında gerek savunmamız gerek hücumda sürekli doğru atışları bulup, onları iyi değerlendirmemiz. Bütün oyuncularımızı kullanma şansına sahip olduk bu akşam. Tabiki çok farklı kazandık ama bu bir anlam ifade etmez seride sadece 1-0 öne geçtik. Fenerbahçe kaliteli bir takım. Sonunda farkın getirdiği bir şekilde onlar da maçı bıraktılar. Şimdi artık bir sonraki maça bakacağız.

Ya var ya duzgun bir takim kurup su adamdan yararlanamiyoruz. Basketbolun Fatih Terim'i olurdu bu herif. Butun kupalara ambargo koyabilirdik. Gs ve Ataman winner'ligi bir arada.

Bizde efes gibi olabilecekken Gs ın hainleri ua ve sahipleri dursun kovdu gerçi şimdi bile olsa paralar sadece tek birine akıyor diğer şubeleride sömürüyor o yüzden sağlam 25-30 m euro verecek bir sponsor bulup basketbol şubesi hem erkek hem kadın farklı bir aş olarak ayrılmalı yoksa o parayı gene futbola akıtıp çöp edecekler ergin hoca gibi Gs aşık bir cevher varken seneler boşa gidiyor

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu harika takim insallah dagilmaz. Ana oyuncular hala genc. 1 - 2 takviye ile ust uste 2 kupa daha kazanirlar.

Euroleague şampiyonluktaki patlatılan şampanyanın mantarını malum takıma girmesini istemiştim sanırım girmiş ama oturmamıştı mantar şimdi oturtmuş hocam sezon sonu itibariyle mantarlı şampanyanın üzerine oturtacak ergin hocam.

Ergin hocanın Efes ile kazandığı başarılar bizim için çok önemli bence çünkü Ergin hoca Fener'in yaklaşık 7-8 sezonluk saltanatını bitirdi Obra bile artık baş edemeyeceğini anladığı için gitmek zorunda kaldı. Fener çok büyük dominantlık kurmuştu ama artık bitti bu durum. Efes Fener'i öyle sinirlendirdi ki Euroleague şampiyonluğunu tebrik bile etmediler. Ergin hoca Efes ile çok güzel bir uyum yakaladı Larkin ve Micic gitse bile yine güçlü bir takım oluşturacaktır diye düşünüyorum ve bence 2-3 sezon daha bize gelmesi çok zor Ergin hocanın. Efes'le yakın bütçeler verebilecek duruma gelirsek belki 2-3 yıl sonra bizi tercih edebilir.

Gergin hocam fb ülker beko arçelik grundig regal acıbadem... spor'a fena saplamış. Çok pis rencide etmiş şikecileri.

2014'te 1 sene önce şampiyonluğumuzu çalan turgay demirel'in milli takıma gitse de büyük hoca, büyük cimbomludur. bir gün efes'in yarısı kadar kulüp olabilirsek yeniden takımımızı yönetirken görmek isterim. daha sağlık sıhhatle en az 10 yıllık antrenörlük kariyeri var önünde, sonra başkan zaten hayırlısıyla.

yüzde yüz eminim, ergin hoca bu basarilari bizim formamiz altinda basarsa bundan kat be kat daha mutlu olurdu. gel görki öyle salak yönetiliyoruzki, ergin ataman gibi dünya capinda antrenörle calisamiyoruz.

Geri
Üst Alt