Ergin Ataman mı, Ufuk Sarıca mı?

Ergin Ataman mı? Ufuk Sarıca mı?

• Kullanılan toplam oy
    74
Ümit Catar kardesim, senin kadar ancak Besiktas´lilar catiyor bu adama. Ne etti bu insan sana be kardesim.

Bu tarz konularla forumun itibarı sarsılıyor maalesef.

Maç sonunda kalkan o yumruklar birgün ümütün kafasına düşer umarım

fft104mm2971509.jpg

Konu başlığını Ümit Çatar'ı tarumar etme başlığı olarak düzeltelim

asagidaki uyeler hakkindaki tasarrufumuz ne olacak

Ufuk Sarıca

Anıl Kılıç, Burak Bahadur, Ergül KÜNAR, Göktürk Mustafa Sert, Hakan Sarı, Halis Akgün, Murat Urhan, Ozan H. Yener, Ozan Tokgöz, Serkan Gürkan

ozellikle bir ismin dikkatinizi cektigini dusunuyorum

Ufuk Sarıca

Anıl Kılıç, Burak Bahadur, Ergül KÜNAR, Göktürk Mustafa Sert, Hakan Sarı, Halis Akgün, Murat Urhan, Ozan H. Yener, Ozan Tokgöz, Serkan Gürkan

Murhan :(

Ufuk Sarıca

jon-snow-5-140000.jpg

Son düzenleme:
Ne yiyip içiyorsunuz siz be. Hoca gereken şamarı vurdu. Ses kesin.

Ufuk hoca henüz ergin değil,erginleşecek de geçecek de Ergin hocayı ohoooo.

Müzikten anlamadığı gibi basketten de anlamıyor bu Ozan Tokgöz

Sent from my iPhone using Tapatalk

ufuk sarıca geçen sene kısıtlı kadrosuyla büyük işler başardı ancak ergin hoca senelerdir bu işi yapıyor zaten kısıtlı bütçelerle şampiyon oluyor bjk de 10 milyon bütçeyle üç kupa aldı bizde tarık çamdal hıyarının aldığı maaş bütçesiyle eurocup şampiyonu yaptı bu adama 20 milyon bütçe versek neler yapar mesela

Herkes anladigi isi yapsin basket senin yerine Murky,futbol uzerine bize armagan ettigin eserleri cogaltman dilegiyle

22e47060f6beec427a0c2786660114e4.jpg

Kesin kafam güzeldir yine :D Burada Ergin Hocayı millete karşı o kadar savunurken niye Ufuk Sarıca'ya oy vermişim bende bilmiyorum :D Bu konudan ötürü kendimi Sefih ilan ediyorum :D

ironi yapmışsındır :D

laf aramızda bu kafam güzeldir argümanını sevdim :D senin kadar ustaca nasıl kullanırım onu bir düşüneyim.. düşünsene istediğime sallayıp suçu jack daniels'a yıkarım :D benim için bir rüyanın gerçek olması gibi bi şey.. :asd22:

Ufuk Sarıca

Ben ikisine birden oy vermiştim, ikisi beraber süper olurlar diye, belirteyim dedim :)

Geri
Üst Alt