Ergin Ataman: "Şaka yapmıyorum, Galatasaray başkan adayı olacağım"

Melih Akan

Berlin Panteri
1718608348335.png

Ergin Ataman: “Ben büyük bir futbol hayranıyım. Ben Galatasaray'lıyım. Ve şimdi size anlatacaklarım şaka değil: Yedek kulübesindeki kariyerimi sonlandırdığımda Galatasaray futbol takımı başkanlığına aday olacağım.

Ergin Ataman: “G.Saray basketbol takımının teknik direktörlüğünü yaparken Başkan Ünal Aysal bana futbol takımının teknik direktörlüğünü de yapıp yapamayacağımı sordu. Ben de ona: 'Sayın Başkan, oyuncuları yönetebilirim ama kendimi hazırlamam, lisansımı almam gerekiyor.’ dedim.”

Ergin Ataman: “Size pek gerçekçi gelmediği açık ama durum böyleydi. Futbolda basketboldaki başarımın aynısını yakalamış olsaydım, seninle sahilden konuşuyor olmazdım, arkandaki teknelerden birini alırdım.”

GSCHaber

Moderatör tarafında düzenlendi:
ergin hoca daha cok genc basketbolu kolay kolay birakmaz

bekliyoruz başkanım

valla basketbol hocalari taktiksel anlamda futbolu daha iyi okuyabilirler bence isterdim denemesini hoca olarak

başkan basketbolu adam yapar 2035 euroleague champ gs

Bizde sportif AŞ’ye adam arıyorduk zaten. Hemen başla sportif AŞ’de. Sonra biz Dursun’u indirince yerine geçersin.

Ol hocam

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hoca inanılmaz bir karakter. Mevzuları kişiselleştirip kendisine devamlı challenge yaratması falan çok az insanda var olan özellikler (Jordan misal). Böyle bir karakterin yöneteceği Galatasaray fikri ziyadesiyle heyecan verici.

Koçu gördüğünde where is the security? SG lan diye bagirsa yeter başkan olarak. Yeter sn Ali Koç denmesinden

Geri
Üst Alt