- 14 Ağustos 2011
- 28.944
- 2.102
- 2.043
Enes'in Milli Takım'a neden alınmadığı ortada. Ama kendisi de takıma dahil olmak için en ufak bi çaba göstermiyor. Hatta çabayı geçtim, sessiz kalsa bile çağrılabilir (tabi "hahah" için özür dilemeli). Takıma alınmamak için elinden geleni yapıyor adeta, kendini haklıyken tamamen haksız bi duruma sokuyor. Ve diğer oyuncular açısından da düşünelim, Milli Takım yenildikten sonra "hhahahahaha" yazan bi adamın ortaya koyduğu mücadeleye hiçbir zaman tam olarak güvenemezsin.
Hala genç birisi, "hahahah" olayı daha da gençken oldu. Ama olgunlaşma vakti geldi de geçiyor. İsterse bir daha hiç Milli Takım'da oynamasın ama çıkıp adam gibi özür dilemeli. "Benim dünya görüşüm değişmeyecek ama önceden yaptığım hatadan dolayı yürekten özür diliyorum, çocukça davrandım" falan demeli.
Hala genç birisi, "hahahah" olayı daha da gençken oldu. Ama olgunlaşma vakti geldi de geçiyor. İsterse bir daha hiç Milli Takım'da oynamasın ama çıkıp adam gibi özür dilemeli. "Benim dünya görüşüm değişmeyecek ama önceden yaptığım hatadan dolayı yürekten özür diliyorum, çocukça davrandım" falan demeli.