Ergin Ataman ve Enes Kanter Twitter'da Kapıştı!

Enes'in Milli Takım'a neden alınmadığı ortada. Ama kendisi de takıma dahil olmak için en ufak bi çaba göstermiyor. Hatta çabayı geçtim, sessiz kalsa bile çağrılabilir (tabi "hahah" için özür dilemeli). Takıma alınmamak için elinden geleni yapıyor adeta, kendini haklıyken tamamen haksız bi duruma sokuyor. Ve diğer oyuncular açısından da düşünelim, Milli Takım yenildikten sonra "hhahahahaha" yazan bi adamın ortaya koyduğu mücadeleye hiçbir zaman tam olarak güvenemezsin.

Hala genç birisi, "hahahah" olayı daha da gençken oldu. Ama olgunlaşma vakti geldi de geçiyor. İsterse bir daha hiç Milli Takım'da oynamasın ama çıkıp adam gibi özür dilemeli. "Benim dünya görüşüm değişmeyecek ama önceden yaptığım hatadan dolayı yürekten özür diliyorum, çocukça davrandım" falan demeli.

Akpli ile cemaatci kavgasi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ataman hocam ftorun izinden gitmeye calisiyor. Gitmesin sevenlerini uzmesin.

Bu herifin Milli Takımla falan alakası yok. Hala anlamıyor bazı arkadaşlar. Bu Akp-Cemaat kapışmasından önce bu herif Milli Takıma gelmeyi zaten reddetmişti, şu anda da sadece bağcıyı dövmeye çalışıyor, derdi üzüm yemek değil. Twitterda kaç yıldır yazdıklarından zaten nasıl bir karaktersiz olduğu ortada. Şu adi herif için Ergin Hoca'ya laf atmaya kalkmayın.

Twitterde ne kadar iğrenç bir karaktere sahip olduğunu herkes biliyor

Gördügüm en yavsak sporculardan birisi de bu Enes.

Bu konuda sikintinin ne oldugunu cok iyi biliyoruz. Enes Kanter´in siyasi anlamda bukadar aktif olmasi, onu Milli takima cagirilmasi konusunda korkutuyor hocalari ve federasyonu. Enes Kanter´in orada olasi siyasi hareketleri sürdürmesi ile, tüm yetkilileri zor durumda birakmasidir.

Enes Kanter´in bukadar siyaset kasmasi da normal degil. Sonuc olarak Milli sporcu ve o formayi giydiginde her kesimi temsil edecek o forma altinda. Hatta bukadar önemli playoff maclarinda, böyle abuk subuk isler ile ugrasmasi da normal degil. Ben bunu etik bulmasam da, yine de adamin hakki siyasi fikrini söylemek. Ama Hakan Sükür´de okadar zorluk cekmesine ragmen, hic bir zaman bir kesime saygisizlik etmedi.
Bazen diyorum ki, aceba cemaatciler bu cocugu hapise attirip, skandal yaratma pesindeler mi diye ? Diger yandan da, Enes´in kendini böyle antipatiklestirmesi, cemaatin tarzi degildir.

Bu ülkedeki siyasi faschizimden de bu yüzden nefret ediyorum. kafastaci insanlarin, inatlmasinin sancisini, benim gibi sadece isini yapmak isteyen, spor görmek isteyen adamlar cekiyor.

Ergin Ataman´in bunlari yasamasi da karmadir. 12 Numara da baslar yine AKPSaray gibi provokasyonlara simdi.

cropped_content_enes-kanter-fethullah-gulen-icin-ask-siiri-yazinca-tepki-gordu_j090IAH5Z4T50h6.jpg

Rte ile ne alakası var. Milli takım yenilince hahahah diye twit atan bu adam değil mi, böyle birini mi Milli takıma alıcak

Ülkenin sporcu profiline bak, her yer ele ayağa düşmüş diyeceğim de o bile iyimser kalıyor yazık valla nolcak sonumuz böyle ya...

Enes mental anlamda beyin özürlü resmen.Ulan senede 13-14$ milyon kazanıyorsun.Hala birilerinin emri altında mesaj yazıp,hareket ediyorsun.Amerikaya ilk gittiği zamanlar playboy yıldızlarının götünden düşmüyordun,şimdi olmuş hizmetin hizmetkarı.KEşke hep aynı kalsaydın,karı kıza düşkün birisi olmak kötü olabilir ama en azından samimiyetine inanırdık

ergin hocamı çok severim.. ama bu konuda %1.000.000 enes haklı..

herkesin yaranmak için binbir şaklabanlık yaptığı (bkz.fikret orman) CB'ye açık açık muhalefet yapacak yüreğe sahip bir kardeşimizdir..

siyasi fikrini belirtmek herkesin hakkıdır.. yanlış bir şey yapmış gibi karalamak kimsenin haddine değildir.. eğer bu şekilde davranmaya devam edecekse milli takım hocalığı ergin hocamıza biraz büyük geliyor demektir.. istifa edip sadece Galatasaray'daki görevine devam etsin..

milli takımın başına diktatörden emir almayan bir hoca gelsin

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt