Ergin Ataman ve Enes Kanter Twitter'da Kapıştı!

Bir yemek ancak bu kadar iştah açıcılıktan uzak olur.

Enes Kanter ‏@Enes_Kanter 1 sa.1 saat önce Vay Arkadaş Vay Sanat Eseri
1f440.png
1f603.png

CiFolbrUgAAVtO7.jpg

çok uğraşmışlar eywallah ama yanındaki salatalar fazla olmuş :D

Yoğurtla salatayı karıştırıp 30 kişi aynı tepsiye dalınca tadı bir başka mı oluyor yani

Maklube bedavaya geliyorsa "abiler"e yazilmak istiyorum.

Can uzun fikriyatına üzülerek iştirak etmek zorundayım tonlarca kez maklube için yere çömeldiğim halde xd

Tam bir lezzet şöleni :/

En hafif tabir ile mal bu cocuk.

Tam bir lezzet şöleni :/
Pilav et yoğhurt salata yerken hepsi birbirine giriyor minimumda 10 kişi dalınca tabi karman çorman oluyor yemek zevk meselesi deyip geçmeden herkes sorgulamalı bunu hatta tayyib bu işede el atmalı

ergin hocamı çok severim.. ama bu konuda %1.000.000 enes haklı..

herkesin yaranmak için binbir şaklabanlık yaptığı (bkz.fikret orman) CB'ye açık açık muhalefet yapacak yüreğe sahip bir kardeşimizdir..

siyasi fikrini belirtmek herkesin hakkıdır.. yanlış bir şey yapmış gibi karalamak kimsenin haddine değildir.. eğer bu şekilde davranmaya devam edecekse milli takım hocalığı ergin hocamıza biraz büyük geliyor demektir.. istifa edip sadece Galatasaray'daki görevine devam etsin..

milli takımın başına diktatörden emir almayan bir hoca gelsin

Sırf eleştiriyor diye cemaatin köpeğini haklı bulmanı yakıştıramadım.

5 sene olsa koşa koşa milli takıma girmeyecek miydi bu?

Sırf eleştiriyor diye cemaatin köpeğini haklı bulmanı yakıştıramadım.

5 sene olsa koşa koşa milli takıma girmeyecek miydi bu?

çok iyi bir basketbolcu ve benim için önemli olan tek şey budur.. zamanında hakan şükür cemaatçi olduğu için çok sallıyordum ama milli takıma alınması doğruydu.. şu anda neden yanlış olsun.. akp cemaat ile kapıştı diye mi?

enes kanter ister cemaatçi, ister mhp'li, ister akp'li olsun, milli takıma mutlaka alınması gereken bir yetenektir.. basketbol milli takımında oynamak için gerekli tek kriter iyi bir basketbolcu olmaktır.. siyasi görüşüne göre adam almaya başladıysak chp başa gelirse akp'lileri milli takımdan atacak mıyız.. öyle saçmalık mı olur..

"adam değil" v.s. diyemezsin çünkü kimse siyasi görüşünü sana veya bana uydurmak zorunda değil.. adamın görüşleri sana uymuyor diye de karakterine laf söylenemez..

ben de liberal demokratım ve barajı geçecek olsa LDP'ye oy verirdim.. mevcut seçeneklerden mecburen chp'ye veriyorum.. şimdi sporcu olsaydım bu görüşümü söyleyemeyecek miydim..

misal abd'de sanatçı ve sporcular partilerin seçim kampanyalarında en önlerde yer alıyorlar, desteklerini açıkça belirtiyorlar ve kimse garipsemiyor da bizde neden problem oluyor..

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt