- 20 Haziran 2011
- 57.693
- 63.044
- 4.533
Vasfi askere mi gitti? Ben de diyorum niye like'lar gelmiyor![]()
İzinde şu anda gelir layklar birazdan adamın dibi,Çin mutfagı mı yoksa maklube mi ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vasfi askere mi gitti? Ben de diyorum niye like'lar gelmiyor![]()
Bir yemek ancak bu kadar iştah açıcılıktan uzak olur.
Nefis görünmüyor mu sencede afiyet olsun şimdiden
![]()
Maklube > her mutfak.İzinde şu anda gelir layklar birazdan adamın dibi,Çin mutfagı mı yoksa maklube mi ?
Yoğurtla salatayı karıştırıp 30 kişi aynı tepsiye dalınca tadı bir başka mı oluyor yani
Pilav et yoğhurt salata yerken hepsi birbirine giriyor minimumda 10 kişi dalınca tabi karman çorman oluyor yemek zevk meselesi deyip geçmeden herkes sorgulamalı bunu hatta tayyib bu işede el atmalıTam bir lezzet şöleni :/
ergin hocamı çok severim.. ama bu konuda %1.000.000 enes haklı..
herkesin yaranmak için binbir şaklabanlık yaptığı (bkz.fikret orman) CB'ye açık açık muhalefet yapacak yüreğe sahip bir kardeşimizdir..
siyasi fikrini belirtmek herkesin hakkıdır.. yanlış bir şey yapmış gibi karalamak kimsenin haddine değildir.. eğer bu şekilde davranmaya devam edecekse milli takım hocalığı ergin hocamıza biraz büyük geliyor demektir.. istifa edip sadece Galatasaray'daki görevine devam etsin..
milli takımın başına diktatörden emir almayan bir hoca gelsin
Lezzeti orda renkdash şu güzelliğe bakarmısın
![]()
Bir yemek ancak bu kadar iştah açıcılıktan uzak olur.
Akplimisin ustat?hiç bir zaman cemaatçi olmadığım halde goy goy için cemaatçi arkadaşlarıma takılıp defalarca yemişimdir.. gayet lezzetli bir yemek![]()
Sırf eleştiriyor diye cemaatin köpeğini haklı bulmanı yakıştıramadım.
5 sene olsa koşa koşa milli takıma girmeyecek miydi bu?