Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.414
- 91.388
- 5.093
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ÜzdünZarp hocamı şimdiden kapalım derim
Günaydın Zarp hocam
Adam bizde hocayken basketboldan sorumlu yönetici sırf sınıf arkadaşı erman kunter'i takımın başına getirebilmek için mobbinge maruz kaldı ve ayrıldı bizden. Bana maaş vermeyin sadece bütçe istiyorum demesine rağmen. O yüzden bir daha gelmez bize kendisi de söylüyor zaten başkan olmak hayali var kulübe onun haricinde hoca olarak gelmez.Türk basketbolunun geçtim, türk spor tarihinin en büyük hocası. Böyle bir insana galatasaray'da çalışma ortamı kuramamak akıl tutulmasıdır. Euroleague'de parasıyla rezil olan Efes ve panathinaikos'u kısa sürede Avrupa'nın en büyüğü yaptı. Biz 15 milyon dolar gibi kaynakla, bu adamla çoktan 1 tane Euroleague alırdık.
Servet Yardımcı ne alaka yaw.
Bu lawuk başkan olursa zurnayı avuçlarızatinaya maça gitmiştir orda hocayla chat
Tek başına fenerden büyük Ergin hocam, fener yıllardır büyük yatırım yapıyor pohpohlaniyor baskette şöyleyiz böyleyiz, yıllarca obra obra diye kadar ütülediler sadece 1 eurolig şampiyonluğu kazandılar.Hocanın düşmanlarına boydan giriyormuyuz ?