Türk basketbolunun geçtim, türk spor tarihinin en büyük hocası. Böyle bir insana galatasaray'da çalışma ortamı kuramamak akıl tutulmasıdır. Euroleague'de parasıyla rezil olan Efes ve panathinaikos'u kısa sürede Avrupa'nın en büyüğü yaptı. Biz 15 milyon dolar gibi kaynakla, bu adamla çoktan 1 tane Euroleague alırdık.
Adam bizde hocayken basketboldan sorumlu yönetici sırf sınıf arkadaşı erman kunter'i takımın başına getirebilmek için mobbinge maruz kaldı ve ayrıldı bizden. Bana maaş vermeyin sadece bütçe istiyorum demesine rağmen. O yüzden bir daha gelmez bize kendisi de söylüyor zaten başkan olmak hayali var kulübe onun haricinde hoca olarak gelmez.

Adam Ergin Ataman'la görüşmek için UEFA İcra Kurulu'na üye olmuş.

Aslan gibi hocamiz. Bir gun, yeniden gelip bize de o kupayi getireceksin. Saygilar ve tebrikler hocam !

Hocam basketi sal erden timurdan boşalan koltuğu tek sana emanet edebiliriz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Baskan olmak istiyorsa oglunu Galatasaraylı olmaya ikna etmeli

Hoca atıldı oyundan ev sahibi avantajını da verdiler Olympiakos'a.

hoca gel artık bizi çalıştır 3 kere kazandın zaten yuroligini
nba de almaz heralde bu saatten sonra
başkan olma hayali de kurma şayet gelmiyosan
dünya kadar para veren proje yaratan takımla ilgilenen adam bile kaçırılıyor
gelip klübümüzü yurolig şampiyonu yaparsan belki başkanlığı düşünebilirsin
yoksa uzaktan yuroligi 10 kere daha kazanıyim sonra gelip başkan olucam... öyle bişi yok

Hocanın düşmanlarına boydan giriyormuyuz ?
Tek başına fenerden büyük Ergin hocam, fener yıllardır büyük yatırım yapıyor pohpohlaniyor baskette şöyleyiz böyleyiz, yıllarca obra obra diye kadar ütülediler sadece 1 eurolig şampiyonluğu kazandılar.

Ergin hocam 3 kere kazandı bu kupayı ve birinde de gasp edildi şampiyonluğu.
Hem bu şampiyonlukları da öyle real barça yada cska da değil. Efes ve pana ile

Geri
Üst Alt