Murat Hülagü
10 Numara!
- 22 Temmuz 2012
- 16.103
- 5.834
- 1.513
Fenerbahçe ÜLKER'in...
Ben fenerbahçe Ülker bile demiyorum arkadaş kuş olduğu için oyle söyledim yoksa Ülkerspor zaten o takımın adı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fenerbahçe ÜLKER'in...
Ben fenerbahçe Ülker bile demiyorum arkadaş kuş olduğu için oyle söyledim yoksa Ülkerspor zaten o takımın adı
hayal kırıklığı değilde şansızlık diyelim domercant kazandan geldiği sene eurocup mvp siydi,jawai iyi oynadı sakatlandı,atsür ,marko,hawkinsin durumu farklı en sonda ersinin ayagının kırılması ve jamontun durumu hiçbirinde atamanın suçu yok şansızlıkbu kadar çok hayal kırıklığı yaratan transferi isteyen koça kaç para ceza verilecekmiş
Çeptalk
Mesela biz Göksenin’in ismini bu sene Euroleague’e 13. oyuncu olarak vermiştik ama artık sakatlıklar yüzünden maçta ilk 5 oynuyor.
hayal kırıklığı değilde şansızlık diyelim domercant kazandan geldiği sene eurocup mvp siydi,jawai iyi oynadı sakatlandı,atsür ,marko,hawkinsin durumu farklı en sonda ersinin ayagının kırılması ve jamontun durumu hiçbirinde atamanın suçu yok şansızlık
Neden bu kadar çok sakatlık yaşanıyor bunların araştırılması lazım.
Henry Domercant, Zoran Erceg, Sinan Güler ve Milan Macvan büyük hayâl kırıklığı yarattı bende. Özellikle Sinan gibi milli takım seviyesine yükselmiş bir oyuncunun hücumda 8’de 0’la oynama gibi bir şansı olamaz. Yönetim kuruluna raporumu ilettim. Nasıl iyi performanslar primle ödüllendiriliyorsa kötü oyunlara da cezalar çıkacak. En büyük para cezasını 30-40 bin dolarla Domercant alacak.
Reis sinirlenmiş .