Henry Domercant, Zoran Erceg, Sinan Güler ve Milan Macvan büyük hayâl kırıklığı yarattı bende. Özellikle Sinan gibi milli takım seviyesine yükselmiş bir oyuncunun hücumda 8’de 0’la oynama gibi bir şansı olamaz. Yönetim kuruluna raporumu ilettim. Nasıl iyi performanslar primle ödüllendiriliyorsa kötü oyunlara da cezalar çıkacak. En büyük para cezasını 30-40 bin dolarla Domercant alacak.

Reis sinirlenmiş .

bu kadar çok hayal kırıklığı yaratan transferi isteyen koça kaç para ceza verilecekmiş

Çeptalk

bu kadar çok hayal kırıklığı yaratan transferi isteyen koça kaç para ceza verilecekmiş

Çeptalk
hayal kırıklığı değilde şansızlık diyelim domercant kazandan geldiği sene eurocup mvp siydi,jawai iyi oynadı sakatlandı,atsür ,marko,hawkinsin durumu farklı en sonda ersinin ayagının kırılması ve jamontun durumu hiçbirinde atamanın suçu yok şansızlık

hayal kırıklığı değilde şansızlık diyelim domercant kazandan geldiği sene eurocup mvp siydi,jawai iyi oynadı sakatlandı,atsür ,marko,hawkinsin durumu farklı en sonda ersinin ayagının kırılması ve jamontun durumu hiçbirinde atamanın suçu yok şansızlık

hep mi şanssızlık arkadaş, hem futbolda hem erkek basketbolda onlarca sakatın tek sebebi şans mı, bunun mantıklı bi açıklaması olması lazım, malum kulüpte alınan oyuncular niye sakatlanmıyor abicim, bu şanssızlık hep bizi mi buluyor..

Zaten bir takımda 2 sene içinde 5 oyuncu(yanlıs hatırlıyorda olabilirim) darbeden bağımsız ağır sakatlıklar yaşıyorsa bunun tamamen sanssızlıkla alakası yoktur. Buradaki sorun malesef hocanın bu gerçeği kabul etmek istememesi. Bizimde bir daha bunların olmamasını dilemekten ve hocaya güvenmekten baska sansımız yok.

Neden bu kadar çok sakatlık yaşanıyor bunların araştırılması lazım.

Ergin Ataman: "Son dakikadaki olay için özür diliyorum. Oyuncumuz Bonsu'yu ağır şekilde cezalandıracağız."

Beşiktaş'ta cıkan tribün-saha içi kavgalarından sonra takımının arkasında duran Ergin Ataman'ın geldiği günden/milli takım söylentileri cıktığından beri en ufak bir olayda kendi takımına-taraftarına cephe alması, hakkında tezahuratlara konu olan molalalarını ortaya cıkartması için macın kopmasını beklemesi vs. vs.

Ben geldiği günden beri hocaya hakettiği desteğin verilmediği düşüncesindeydim, an itibariyle bu metni yazarkende aynısını düşünüyorum fakat hocada kendisine gelen az sayıda desteği yok etmeye cok kararlı gözüküyor. Bu saatten sonra benim Ergin hoca için tek dileğim umarım koyu taraftarı(!) olduğunu iddia ettiği camiada benliğini kaybetmeden, bos işlere girmeden işine bakması. Çünkü şu tavırları artık cok rahatsız ediyor gerçekten.

BdO0JJaCMAAfJ86.jpg

Tribunde haddini bilsin, her fener bayragi açilinca orataligi karistirip savas alanina cevirecekse isimiz var.. Kusura bakmasin kimse, hiç kimse bir kaç hiyartonun eylemi yuzunden tum camiaya ceza çektirme hakkina sahip degil !

Ergin Ataman ı taraftarla karşı karşıya getirmek istiyorlar

Henry Domercant, Zoran Erceg, Sinan Güler ve Milan Macvan büyük hayâl kırıklığı yarattı bende. Özellikle Sinan gibi milli takım seviyesine yükselmiş bir oyuncunun hücumda 8’de 0’la oynama gibi bir şansı olamaz. Yönetim kuruluna raporumu ilettim. Nasıl iyi performanslar primle ödüllendiriliyorsa kötü oyunlara da cezalar çıkacak. En büyük para cezasını 30-40 bin dolarla Domercant alacak.

Reis sinirlenmiş .

Bu hafta Olin maçında domercant'ı çok beğendim. Domercant'in sayı krallığı var. adam 2 kere üst üste çapraz bağlardan sakatlanıp 1,5 sene oynamadı. ama Türkiye'de onun gibi Winner bir oyuncu daha yok. O form tutsun. 20 dk tam performans oynasın türkiye değil, euroligde tutan olmaz bizi.

Eğer bir takımda 10 oyuncu sakatsa. bu takımın ya kondisyonerinde sorun vardır, ya antremanlarında. yada oyuncular kendilerine bakmıyor demektir.

Doğum günün kutlu olsun koç.... 7 Ocak 1966. Benden 5 yaş büyükmüş.

yaslanıyosun koc,48 oldun,mutlu seneler

Adam gibi adamsın özellikle küfre karşı verdiğin tepki için sonuna kadar arkandayım...

Geri
Üst Alt