Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocalarına sahip çıkamazsan giderler gayet normal ne bekliyorsun ki birini kovdun diğer şubeni dursun batırdı ergin hocada giderse o şubede batacak ki dursunun işine gelicektir buTerim ve Memnun gibi milli takıma gider yakında.Hay senin değerli meslektaşına
Hocalarına sahip çıkamazsan giderler gayet normal ne bekliyorsun ki birini kovdun diğer şubeni dursun batırdı ergin hocada giderse o şubede batacak ki dursunun işine gelicektir bu
Hocalarına sahip çıkamazsan giderler gayet normal ne bekliyorsun ki birini kovdun diğer şubeni dursun batırdı ergin hocada giderse o şubede batacak ki dursunun işine gelicektir bu
Terim'in tüpçünün yanına gitmesinin izahı yok benim için.
Memnun ilk başta bizi seçti sonra destek görmeyince bizi bırakıp milli takıma gitti.İlk başta bizi seçtiği için ona çok kızmadım.
Ergin hocanın yaptığı iş değil.2 takımı da birden götürmek istiyor.Dostluk mesajlarından gına geldi.
terim konusu o kadar basit değil botokslu hıyarın tezgahıydı neyse iyi forumlar
Yurt içindemisin? Rte gerçeğinden haberin yokmu uğurcum rte şuan istediğini istediği yere atar yada indirebilir milli takımı reddedip köşedemi oturacaktı terim sen h.şükür nerede şuan biliyormusun?Aysal'ın 2013 şampiyonluğundan sonra Albayrak ve Dürüst'ü yönetimden atıp Terim'in kuyusunu kazdığını söylemiştim daha önce lakin bu sinsi plan Terim'in 6 ay önce salladığı kurumun çatısı altına girmesini aklamaz.
Yurt içindemisin? Rte gerçeğinden haberin yokmu uğurcum rte şuan istediğini istediği yere atar yada indirebilir milli takımı reddedip köşedemi oturacaktı terim sen h.şükür nerede şuan biliyormusun?
Somut bişey değil yani varsayım bu? varsayımlarla insanları yargılamamanı öneriyorum neyse iyi forumlar..Bence rte rica etmese de Terim milli takıma gidecekti.
Somut bişey değil yani varsayım bu? varsayımlarla insanları yargılamamanı öneriyorum neyse iyi forumlar..
Kesinlikle hayır. Teklifi gitti kabul etmemiş. Rte sonra çağırmış ve ikna etmiş hocayı bir pazar gününde.Bence rte rica etmese de Terim milli takıma gidecekti.
AynımıSen de Terim'in rte'nin emriyle istemeyerek milli takıma gitmesini ima etmişsin ama bu da varsayım değil mi?
Kesinlikle hayır. Teklifi gitti kabul etmemiş. Rte sonra çağırmış ve ikna etmiş hocayı bir pazar gününde.
Kaynak da Rıdvan Dilmen
Eleştirdiğim konulardan birisi zaten benimde de rte ye sanane demek de kolay değil yaniBu daha vahimmiş FT için. Camdan atla dese atlayacak yani. Ne diyelim helal olsun.