Terim ve Memnun gibi milli takıma gider yakında.Hay senin değerli meslektaşına

Terim ve Memnun gibi milli takıma gider yakında.Hay senin değerli meslektaşına
Hocalarına sahip çıkamazsan giderler gayet normal ne bekliyorsun ki birini kovdun diğer şubeni dursun batırdı ergin hocada giderse o şubede batacak ki dursunun işine gelicektir bu

Fbli

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hocalarına sahip çıkamazsan giderler gayet normal ne bekliyorsun ki birini kovdun diğer şubeni dursun batırdı ergin hocada giderse o şubede batacak ki dursunun işine gelicektir bu

Terim'in tüpçünün yanına gitmesinin izahı yok benim için.

Memnun ilk başta bizi seçti sonra destek görmeyince bizi bırakıp milli takıma gitti.İlk başta bizi seçtiği için ona çok kızmadım.

Ergin hocanın yaptığı iş değil.2 takımı da birden götürmek istiyor.Dostluk mesajlarından gına geldi.

Terim'in tüpçünün yanına gitmesinin izahı yok benim için.

Memnun ilk başta bizi seçti sonra destek görmeyince bizi bırakıp milli takıma gitti.İlk başta bizi seçtiği için ona çok kızmadım.

Ergin hocanın yaptığı iş değil.2 takımı da birden götürmek istiyor.Dostluk mesajlarından gına geldi.
:D terim konusu o kadar basit değil botokslu hıyarın tezgahıydı neyse iyi forumlar

:D terim konusu o kadar basit değil botokslu hıyarın tezgahıydı neyse iyi forumlar

Aysal'ın 2013 şampiyonluğundan sonra Albayrak ve Dürüst'ü yönetimden atıp Terim'in kuyusunu kazdığını söylemiştim daha önce lakin bu sinsi plan Terim'in 6 ay önce salladığı kurumun çatısı altına girmesini aklamaz.

Kendisine küfür edilmesin diye yapıyor bence yoksa Ergin hocayı hepimiz biliyoruz. Bjk'deyken bize karşı koyduk mu molası alan bir hocaydı yani. Hoş, artık bu dediklerinin hiçbir önemi kalmıyor. Hem kendi taraftarından hem de karşı takım taraftarından tepki çekiyor. Artık 7/24 feneri yalasa bile durum değişmeyecek. Çünkü hedef tahtasına konulmuş bir isim. Ne yapsa ters tepki alacak.

Bu kulübe 3 kuruş katkısı olan herkesi eleştirin kardeşim bravo değer harcamakta birinciyiz metin oktay iyi ki bu dönemde yaşamamış

Aysal'ın 2013 şampiyonluğundan sonra Albayrak ve Dürüst'ü yönetimden atıp Terim'in kuyusunu kazdığını söylemiştim daha önce lakin bu sinsi plan Terim'in 6 ay önce salladığı kurumun çatısı altına girmesini aklamaz.
Yurt içindemisin? Rte gerçeğinden haberin yokmu uğurcum rte şuan istediğini istediği yere atar yada indirebilir milli takımı reddedip köşedemi oturacaktı terim sen h.şükür nerede şuan biliyormusun?

Yurt içindemisin? Rte gerçeğinden haberin yokmu uğurcum rte şuan istediğini istediği yere atar yada indirebilir milli takımı reddedip köşedemi oturacaktı terim sen h.şükür nerede şuan biliyormusun?

Bence rte rica etmese de Terim milli takıma gidecekti.

Ayselciler komik ve içeriksiz postlar atmaya başladı yine :asd:

Uğur iz yanlış fikirlere kapılmış kaliteli bir terimcidir ama şüpheye düşürürmüş kardeşimiz bu sohbet vesilesiyle uyandırabiliriz umarım kendisini..xd

Geri
Üst Alt