Habib Aslan
10 Numara!
- 10 Mayıs 2012
- 12.319
- 282
- 1.098
İmparator ellerinden operiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oğlunun adı Ümit miydi acaba?Ergin Ataman: "Molalarda biraz tasarrufluyumdur. Bir maçta yine biraz geciktirmişim molayı. Kenardan oğlum 'Baba mola alsana' diyor."
Minimum 9-10 milyon dolar dedi. Yani en düşük 10 milyon dolar olsun ,yönetim biraz daha üstleri zorlayabilir demek istiyor
Yönetim biraz adam olsun da en azından 12 milyon dolar bütçe sunsun bari hocaya![]()
Taraftar da kombineleri ilgi gösterir ve yönetime gerekli mesajı verir umarım
Ya mantıklı düşününce 10 milyon euro falan bütçe oluştursa yönetim ben fitim bu durumaAslında Eurolig 4 milyon muhabbeti vardı bu kesin bilgi olmasa da her yerde dolaşıyor . Öyle bir şey olursa zaten bu sene üstüne eklenirse 10 milyon oluyor hiç ekstra katkı yapmadan. Bana biraz düşük hedef gibi geldi bu para tabi 4 milyon verdiklerini düşünerek söylüyorum. Hocam böyle bir şey diyorsa demekki o 4 milyon olayı yalan , yoksa bahsederdi İllaki .
Ya mantıklı düşününce 10 milyon euro falan bütçe oluştursa yönetim ben fitim bu duruma
Bunlardan daha yükseğini beklemek hata olur
Hem o paralara da iyi takım kurulabilir yine de gerisi Ergin başgana kalıyor artık ondan sonra![]()
Evet biliyorum ben işte euro üzerinden yapmalarını istiyorum o yüzden bilinçli olarak yazdım onuYalnız Euro değil dolar1 2 milyon farkediyor ki bu da basketbolda önemli bir miktar
![]()