6 degil 66 okka! ;)

Bu mevcut yonetimle olacak is degildi, basardi.

Cok buyuksun hocam cooook!

Avrupa'nın en iyi hocası, götü yiyen gelsin de bu bütçeyle şampiyonluk yaşasın, bu bütçenin 5 kati ile bir şeyler yapmak kolay.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gerçek koç gerçek imparator

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

İpekçi'nin önüne heykelinin dikim çalışmalarına derhal başlanmalı

994f8a09302e0af0a6688db01dd0e8af.jpg

Ergin Ataman: "Molalarda biraz tasarrufluyumdur. Bir maçta yine biraz geciktirmişim molayı. Kenardan oğlum 'Baba mola alsana' diyor."
Oğlunun adı Ümit miydi acaba?

Bugün 10 milyon Euro'yu ben dahil kimse beğenmedi ama Ergin reis lig tv'de şimdi 9 10 milyon DOLAR olması lazım dedi. Yani Adam hala olacak diyemiyor , yazık bu Adama. Dolar Euro'dan daha düşük sanırım bu da 7 8 milyon Euro yapar heralde hocanın istediği. Vallahi bilmiyorum hocamız diyorsa bir bildiği vardır ama Eurolig gelecek sene farklı bir yapı, bildiğin lig yani. Sezon maçları oynayıp play off yapmaya çalıştığın kapalı bir lig olacak. Hocamız 12 kişilik iyi Kadro lazım diyor ki çok haklı ama buna 8 9 milyon Euro yeter mi bilemedim. Gerçi hoca gibi taraftar da 9 milyon dolar bile ayırmazlar bu yönetim diyordur da ne bileyim ben yine de bir umut 12 milyon Euro civarına çıkarız belki demiştim . Uykudan yine uyandık, sağolsun yönetim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ergin Ataman: "O kadar hırslıyım ki kaybetmeye dayanamıyorum. Maçtan gelince de evdeki yardımcıya, bana bir köfte yap diyorum"

Minimum 9-10 milyon dolar dedi. Yani en düşük 10 milyon dolar olsun ,yönetim biraz daha üstleri zorlayabilir demek istiyor
Yönetim biraz adam olsun da en azından 12 milyon dolar bütçe sunsun bari hocaya :D
Taraftar da kombineleri ilgi gösterir ve yönetime gerekli mesajı verir umarım

Minimum 9-10 milyon dolar dedi. Yani en düşük 10 milyon dolar olsun ,yönetim biraz daha üstleri zorlayabilir demek istiyor
Yönetim biraz adam olsun da en azından 12 milyon dolar bütçe sunsun bari hocaya :D
Taraftar da kombineleri ilgi gösterir ve yönetime gerekli mesajı verir umarım

Aslında Eurolig 4 milyon muhabbeti vardı bu kesin bilgi olmasa da her yerde dolaşıyor . Öyle bir şey olursa zaten bu sene üstüne eklenirse 10 milyon oluyor hiç ekstra katkı yapmadan. Bana biraz düşük hedef gibi geldi bu para tabi 4 milyon verdiklerini düşünerek söylüyorum. Hocam böyle bir şey diyorsa demekki o 4 milyon olayı yalan , yoksa bahsederdi İllaki .

Aslında Eurolig 4 milyon muhabbeti vardı bu kesin bilgi olmasa da her yerde dolaşıyor . Öyle bir şey olursa zaten bu sene üstüne eklenirse 10 milyon oluyor hiç ekstra katkı yapmadan. Bana biraz düşük hedef gibi geldi bu para tabi 4 milyon verdiklerini düşünerek söylüyorum. Hocam böyle bir şey diyorsa demekki o 4 milyon olayı yalan , yoksa bahsederdi İllaki .
Ya mantıklı düşününce 10 milyon euro falan bütçe oluştursa yönetim ben fitim bu duruma
Bunlardan daha yükseğini beklemek hata olur :)
Hem o paralara da iyi takım kurulabilir yine de gerisi Ergin başgana kalıyor artık ondan sonra :)

Ya mantıklı düşününce 10 milyon euro falan bütçe oluştursa yönetim ben fitim bu duruma
Bunlardan daha yükseğini beklemek hata olur :)
Hem o paralara da iyi takım kurulabilir yine de gerisi Ergin başgana kalıyor artık ondan sonra :)

Yalnız Euro değil dolar :) 1 2 milyon farkediyor ki bu da basketbolda önemli bir miktar :)

Yalnız Euro değil dolar :) 1 2 milyon farkediyor ki bu da basketbolda önemli bir miktar :)
Evet biliyorum ben işte euro üzerinden yapmalarını istiyorum o yüzden bilinçli olarak yazdım onu
Hoca ise minimum 9-10 milyon dolar dedi en kötü bu bütçeyi istiyor yönetim belki taraftar kombinelere ilgi gösterirse bu bütçenin biraz üstüne çıkar
Bu da çok iyimser bir düşünce tabii bu yönetimi için onlar nereden kıssak diye hesaplıyorlardır kesin :D

15 milyon doları verin huzur içinde çözülsün bu iş

Geri
Üst Alt