Ya 9 10 milyonu kabul ettirmiş hocamız tursuna belli ama üzülüyorum daha fazlasını hakediyor bu takım :(

Sent from my iPhone using Tapatalk

Evet gereksiz haklısın , futbol çok gerekli . Bana göre de ya da basket severlere göre de futbol gereksiz ; Hamit , Tarık , umut , Yasin , Semih , donk , carole vs. Bunların hepsi gereksiz. Ne yapalım futbolu mu kapatalım şimdi. Ya sevmiyorsunuz bari saygı duyun , o da sizin takımınız .

Son düzenleme:
Evet gereksiz haklısın , futbol çok gerekli . Bana göre de ya da basket severlere göre de futbol gereksiz ; Hamit , Tarık , umut , Yasin , Semih , donk , carole vs. Bunların hepsi gereksiz. Ne yapalım futbolu mu kapatalım şimdi. Ya sevmiyorsunuz bari saygı duyun , o da sizin takımınız .

Carole'a laf yok. Bence bu sezon nadir iyi gözüken adamlarin basinda geliyor, arada sakatliklar olmasa daha da iyi olurdu.

Konu basligi resmi olarak bu fotografin kullanilmasini talep ediyorum:

ergin-ataman_829052.jpg

Ntvspor'da katildigi programin tekrari basladi

Carole'a laf yok. Bence bu sezon nadir iyi gözüken adamlarin basinda geliyor, arada sakatliklar olmasa daha da iyi olurdu.

Valla bana göre arkadaşın dediği gibi futbol müthişse , para hep Oray'a gidecekse carole yerine daha iyisini alalım! Getirisi yok diyorlar basketbola da ya arkadaş futbolun getirisi var da ne oluyor . Saçma sapan adamlara 3 milyonlar vererek mi getiri sağlıyoruz ? Umut'a 1.5 civarı olcana 1,5 civarı Hamit'e 3 civarı donka 2,5 bonservis Yasin'e zam böyle sabaha kadar uzar gider. Yani getirisi var da biz kullanıyor muyuz , zevk alıyor muyuz . Micov 700 bin alıyor ama zevk veriyor ; Sabri 1.6 alıyor küfür ettiriyor .

Ergin ve ekrem hoca beni basketbol a sevdiren adamlar şu an futbol dan çok basketbol a sempati duymaya başladım nba takip ediyorum izliyorum kombine fiyatlarından sonra endüstriyelleştirecekler burayıda ve içine edecekler dursun hiç el atmasaydın hayatımızı mahvettin kepçe dursun

Ergin ve ekrem hoca beni basketbol a sevdiren adamlar şu an futbol dan çok basketbol a sempati duymaya başladım nba takip ediyorum izliyorum kombine fiyatlarından sonra endüstriyelleştirecekler burayıda ve içine edecekler dursun hiç el atmasaydın hayatımızı mahvettin kepçe dursun

Ekrem hocayı kaçırdı bayan basket takımının içine etti dursun şimdi sıra erkek baskete geldi , futbolu zaten söylemeye gerek yok.

umit gittiginden beri zevk vermiyor bu baslik

kapatin gitsin

Basket topuna fısıldayan çocuk keşke çıkıp şaka desen be özledik @Ümit

Geri
Üst Alt