Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eleştirdiğim konulardan birisi zaten benimde de rte ye sanane demek de kolay değil yani![]()
Rte orda ne konuştu bilemem vallahi.Arkadaş; teklif mantığına uymamış ve kabul etmemişsin zaten, Rte kim bilirkişi mi uzman mı ? Mantıklı bir teklif olsaydı daha önce kabul ederdi zaten. Başbakana sanane sen ne karışıyorsun denmez tabi de nazik bir şekilde reddedilir. Her güçlünün isteğini yapacaksa ohooo![]()
Bu yaz uluslararası turnuva var mı bilmiyorum ama varsa bizim takım yine iptal,yine çalışmadan,yine sakat-sukat adam alınarak lige girer.Yine Galatasaray'ımız 2. plana atılır...Bazı rendashların güveni bitti kalanlar da 1-2 yıla Galatasaray'ın 2 .plan oluşu onlara da dokunacak ve onlarda sırtını dönücekler.Valla hocam ileride bana sahip çıkılmadı falan demeye hakkın yok böyle giderse ileride söyleyim.
Var temmuzda olimpiyat elemelerinde oynayacak milli takım. Eğer turu geçerse (ki burada Fransa yı yenmek gerekir) ağustosta olimpiyat maçları olacak.Bu yaz uluslararası turnuva var mı bilmiyorum ama varsa bizim takım yine iptal,yine çalışmadan,yine sakat-sukat adam alınarak lige girer.Yine Galatasaray'ımız 2. plana atılır...Bazı rendashların güveni bitti kalanlar da 1-2 yıla Galatasaray'ın 2 .plan oluşu onlara da dokunacak ve onlarda sırtını dönücekler.Valla hocam ileride bana sahip çıkılmadı falan demeye hakkın yok böyle giderse ileride söyleyim.