Eleştirdiğim konulardan birisi zaten benimde de rte ye sanane demek de kolay değil yani :)

Arkadaş; teklif mantığına uymamış ve kabul etmemişsin zaten, Rte kim bilirkişi mi uzman mı ? Mantıklı bir teklif olsaydı daha önce kabul ederdi zaten. Başbakana sanane sen ne karışıyorsun denmez tabi de nazik bir şekilde reddedilir. Her güçlünün isteğini yapacaksa ohooo :)

Arkadaş; teklif mantığına uymamış ve kabul etmemişsin zaten, Rte kim bilirkişi mi uzman mı ? Mantıklı bir teklif olsaydı daha önce kabul ederdi zaten. Başbakana sanane sen ne karışıyorsun denmez tabi de nazik bir şekilde reddedilir. Her güçlünün isteğini yapacaksa ohooo :)
Rte orda ne konuştu bilemem vallahi.
Ama kolay kolay bir hayırı kabul etmeyeceğini çok iyi biliyoruz.

2 takımı da çalıştıramayacağını bugün anlamışsındır herhalde hocam.

Milli takım istifası şart artık olimpiyatlarda milli takımın başında olmak için çekiyo bu kadar pisliği ama olucak gibi değil

Bütün federasyonlarla sorunumuz var ama hocalarımız hep milli takım sevdalısı

• [h=1]atamanergin4 yıl boyunca 10 maçtır son topa kadar savaşarak, yeri geldiğinde altı kişiyle asla pes etmeden Fenerbahçe'yi Abdi İpekçi'den başları önde yolluyoruz.
    Kimse bunu konuşmuyor, kimse Avrupa şampiyonu bu takımın emeğinden bahsetmiyor. Yine maalesef basketbola zarar veriliyor, yazıklar olsun!!! Ancak kimse pes edeceğimizi sanmasın. Galatasaray takımı, taraftarının ruhunu yarın yanında hissedecek ve bir kez daha maçı kazanacaktır.
    Bu benim ve şampiyon oyuncularımın onur mücadelesi olacak!!![/h]

Hocam Allahını seviyorsan üst üste 2 basket yediğimizde al şu molayı
fark 10 olmadan mola almak mı kaldı ya.sen aldığında iş işten geçiyor zaten gözünü seveyim dikkat et

Artık karar vermeli. Ya milli takım yada biz...

O şerefsizlerle iş birliği yapmanı kaldıramıyorum hocam

Sent from my iPhone using Tapatalk

pls.
316d36b.jpg

Bu yaz uluslararası turnuva var mı bilmiyorum ama varsa bizim takım yine iptal,yine çalışmadan,yine sakat-sukat adam alınarak lige girer.Yine Galatasaray'ımız 2. plana atılır...Bazı rendashların güveni bitti kalanlar da 1-2 yıla Galatasaray'ın 2 .plan oluşu onlara da dokunacak ve onlarda sırtını dönücekler.Valla hocam ileride bana sahip çıkılmadı falan demeye hakkın yok böyle giderse ileride söyleyim.

Bu yaz uluslararası turnuva var mı bilmiyorum ama varsa bizim takım yine iptal,yine çalışmadan,yine sakat-sukat adam alınarak lige girer.Yine Galatasaray'ımız 2. plana atılır...Bazı rendashların güveni bitti kalanlar da 1-2 yıla Galatasaray'ın 2 .plan oluşu onlara da dokunacak ve onlarda sırtını dönücekler.Valla hocam ileride bana sahip çıkılmadı falan demeye hakkın yok böyle giderse ileride söyleyim.

Olimpiyatlar var elemeyi geçersek tabi

ümid catar haklı cıkmısdır

Var temmuzda olimpiyat elemelerinde oynayacak milli takım. Eğer turu geçerse (ki burada Fransa yı yenmek gerekir) ağustosta olimpiyat maçları olacak.

Hocaya gelirsek keşke hiç milli takıma bulaşmasaydın şimdi ne şiş yansın ne kebap yansın diyerek yanlışa koştun.

umiti sogusledigimize pismanmiyiz Galatasaray Cimbom uyeleri

Milli takimda basarilar sevgi kelebegi hocam.

Geri
Üst Alt