Ergin Ataman: "Bu şekilde kaybetmek çok kötü. Ben 4 yıl boyunca Avrupa'nın en iyi koçlarından birine burada kaybetmedim. Onları kutluyorum."*
Ergin Ataman: "Obradovic'in fotoğrafı sosyal medyaya düştüğünde instagram hesabımdan olayı kınadım, sonrasında da arayarak özür diledim."
Ergin Ataman: "4 yıldır kimse benden özür dilemedi. Ülker Arena'da o tükürüklerden onlarcasını yedim, polis yeleği giymek zorunda kaldım."
Ergin Ataman: "İlk maçta Göksenin'e edilen hakaretlerde biz de ortamı böyle gerseydik Ülker Arena'da da taraftar bu şekilde davranırdı."
Ergin Ataman: "Taraftarımız tuzağa düşürüldü. Bu yıl Avrupa'da kupa kazanan tek Türk takımı Galatasaray'dır. Tarihi bir başarı yakaladık."
Ergin Ataman (Milli Takım-Galatasaray): "Gelecek sezon nerede olacağımı bilmiyorum, ailemle birlikte düşünüp karar vereceğim."

Salak salak konuşma sen de ya. Neymiş bundan kimse özür dilememişmiş. Sen niye diliyorsun lan o zaman? Ezik misin? Herifler sana ana avrat söverken sen fair play şovu yapmaya kalkarsan kusura bakma da her şey müstahak sana. Anlamadın mı daha karşındakilerin ne kadar insanlıktan uzak mahlûklar olduğunu.. Bu şerefsiz federasyonun milli takımına da geç kalma aman çabuk git.

gercekleri gören 1 gsli daha umarım sayınız artar ve kücük ftyi antrenmanda kovariz

hocam seni çekemeyen bir sürü ib.. varmış ya. Neyse sen koydukça onlar zıplıyor sorun yok.

Salak salak konuşma sen de ya. Neymiş bundan kimse özür dilememişmiş. Sen niye diliyorsun lan o zaman? Ezik misin? Herifler sana ana avrat söverken sen fair play şovu yapmaya kalkarsan kusura bakma da her şey müstahak sana. Anlamadın mı daha karşındakilerin ne kadar insanlıktan uzak mahlûklar olduğunu.. Bu şerefsiz federasyonun milli takımına da geç kalma aman çabuk git.

hocam seni çekemeyen bir sürü ib.. varmış ya. Neyse sen koydukça onlar zıplıyor sorun yok.

ikili tartismaya girmeyin lutfen

Milli takımdaki yerini kaybetmemek için ses çıkarmıyorsa orada durmasının bir anlamı yok. Ergin Hoca'nın büyük hizmetleri var inkar edecek değiliz de durum budur.

kaç kere diyeceğim yanlış kişiye çattın
ÖZÜR DİLE
sen yoluna ben yoluma

free-pomeranian-dog-wallpaper.jpg

Geri
Üst Alt