hocamın twitini bekliyorum. ben şunu seziyorum. hücum gücü yüksek takım oluşturdu ama oyuncuların ve takımın savunma yönünü de zamanla geliştirecek sanki. yoksa başka bir açıklaması olamaz bu kadronun. her gelenden 80-85 garanti yeriz.

daha sezonun başı. takımda uyum yok. maç yaptıkça bazı şeyler oturacak. ben hocaya güveniyorum. rakipte herkes leblebi gibi üçlük atıyordu. tamam savunmamız kötü ama CSKA'da yabana atılacak takım değil. Ayrıca 24 saniye kullanmıyor adamlar. Olabildiğince hızlı oynayıp rakibi yoruyorlar. Zaten onların kadroları geniş olduğundan sorun olmuyor, ama bizim gibi takımlar açısından oldukça sıkıntı. özetle bekleyelim bir süre. toparlarız inşallah.

1-Diebler'ı almışken geçen senenin en kötü oyuncularından Schlib'i maaşına yüzde yüze yakın zam yaparak tutması (İkisine verdiğimiz paraya getiremeyeceğimiz oyuncu yok)

2-Üç senedir yaptığı hatayı yaparak sakat olduğunu bile bile Kristic ile yola çıkması

3- 900 bin dolar vererek Avrupa tecrübesi sıır savunması sıfır fiziği sıfır yani Eurolig potansiyeli sıfır Russ Smith denen kepazeyi getirmesi(Can Korkmaz = 100 Russ Smith)

Daha sene başından bu hataları yaparsan geçmiş olsun, Bundan sonra yapılacak Russ, Schlib, Pleiss ın kontratından çıkıp sağlam adam almak yoksa bu sene hobi olarak yapacağız bu sporu

Twitter'da sürekli Krstic'i alma, Schilb ile sözleşme yenileme, savunması güçlü oyuncularda al hocammmmm yazdım.
Benim gibi basketbol bilgisi kısıtlı biri bile bu sorunları görebiliyordu ama hoca ısrarla bunları görmezden geldi ve hatada ısrar etti. Gelinen nokta bu.
Umarım toparlarız ama bu takım kimyasıyla EL seviyesinde işimiz çok zor.

Herseye ok derim ama su Schilb ile sozlesme yenileme olayi sacmaliktan ote

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bıktık yemin ederim ya her sene aynı hatlar hep aynı hatalar, şimdide Dentmon'a takmış kendi aldığı oyuncularla bu kadar kötü ilişki kuran bir koç görmedim geçen sene Dorsey bu sene Dentmon o da takımın en çok kazanan oyucusu. Niye aldın koç o zaman bu adamı ? Schlib e lig lisansı çıkıyor Dentmon'a çıkmıyor yok böyle bir şey.

Bugün de iyi yedik hamdolsun. 80den aşağısı kesmiyor hocayı.

Devre arasında takımı cok iyi hazırlamış.

Russ,diebler,blake'i ligde kullanmak lazim 12 kisilik rotasyonla avrupada basari gelmez

Son vazifeni yap hoca.

Milli takım hala boş biliyorsun ne bizi ne kendini üz.

Geri
Üst Alt