Mukemmel bir haber
emperor yillarca ekibimizin basinda olmali

Alsın Dursun'u da yanına defolsun gitsin. Sıktı artık. Galatasaray ya Euroleague takımı olur, her sezon en tepede mücadele eder ya da hiç gerek yok dandik kulvarlar için yatırım yapmaya.

Ergin ataman butcesi kisitlanmis ve elinde A lisansi olmayan bir klubu nasil euroleague takimi yapabilir ?

Onu Ataman değil yönetim yapacak lâkin bu sezon elinde bütçe varken de gördük Ataman'ın halini. F4 falan diyordu playoff bile yapamadı. Her şeyi bırakın, 1 adam akıllı guard almaktan aciz. Kendini küçük düşürecek saçma sapan açıklamaları, milli takım sevdası, berbat ötesi deplasman karnesi, rezalet oyuncu iletişimi, İpekçi avantajını bile yok etmesi vs. Gitsin. Ayrılık daha iyi olacak.

5 milyon yeter bu sene fazla saçmaladı zaten gene eurocupu alıp katılırız belki eurolige adam gibi kadro kurarsak tabi

Birkaç gün önce Hedef TV'ye yapmış olduğu açıklamalar rezalet.Aziz'in tokat atmasına kılıf uyduruyor.Fener'i ve Obra'yı kıskanıyormuş falan.

2014 finalinde "Ülker Arena'da can güvenliğim yok" diyordu.Dün Fenerlilerin arasında maç izlemiş.Çok istiyorsa gitsin Obra'nın asistan koçu olsun.

sevdigi 2 sey vardir 1) kofte yemek 2) komisyon yemek

Teşekkür edilip yollar ayrılmalı ama nerde bu cesareti gösterecek yönetim.üstüne 3 senelik sözleşme yapılır
Adettendir istifa

Tez zamanda istifa edip basketbol programlarinda fenerbahçe yi yorumlamalidir

65 maçta 34 yenilgi.

Yargılanacaksın!

Avrupa'nin sayili buyukleri icinde olan hocamizi yemeye celisiyorsunuz ama yedirmeyiz bu boyle biline.

Bu saatten sonra koçluk zor yapar zaten. Birkaç yıl yorumculuk falan yapar. Trden alan olacağını sanmam. Yurtdışı belki. Yada çok sevdiği fb de Obra'nın yardımcısı olsun.

Kocluk yapamaz diyenlere neremle guleyim lan siz soyleyin :D :D

Adamin belki baska takimlara sempatizi olabilir ama basarilari goz ardi edipde kocluk yapamaz diyenlere ne diyelim simdi yaw bilemedim. :D

Son düzenleme:
bugün macı gorme engelli kardeşimiz uğur ile birlikte yaşadık , cok iyi oynadık , kaybettik ama uğur a mac sonu soyledim şampiyon olacağız..

Butce istiyorom botce

Geri
Üst Alt