Ergin Ataman'dan Açıklamalar

3te 0ı boyle ortmeye calisma hoca. Seni severim ama durum bu.

Tepkiyi neden küfürlü yapıyorlar, daha zekice bir tepki koymak varken neden küfür. Kimse burda Ntv ye yapıldı diye olayi hakli gostermesin, yandas yayıncılık yapiyorlar ama buna tepki koymak icin küfüre başvurmak son derece yanlis.

Takim çok onemli maca cikmiz, zaten bir sürü aksiliklerle boğuşuyoruz, sen takima destek verecegine küfür ediyorsun.

Ataman son derece hakli ve açıklamasından dolayi da Tebrik ediyorum. Seyirciye oynamayan karakterli bir hocaya sahip olmaktan da cok mutluyum.

♧tapatalk♧

Tepkiyi neden küfürlü yapıyorlar, daha zekice bir tepki koymak varken neden küfür. Kimse burda Ntv ye yapıldı diye olayi hakli gostermesin, yandas yayıncılık yapiyorlar ama buna tepki koymak icin küfüre başvurmak son derece yanlis.

Takim çok onemli maca cikmiz, zaten bir sürü aksiliklerle boğuşuyoruz, sen takima destek verecegine küfür ediyorsun.

Ataman son derece hakli ve açıklamasından dolayi da Tebrik ediyorum. Seyirciye oynamayan karakterli bir hocaya sahip olmaktan da cok mutluyum.

♧tapatalk♧

yahu taraftarda o bakis acisi yok , gir bak twitterdan simdi Ergin Atamana nece kufurler ediliyordur

Basketbol futbol gibi değil. Küçük bir alanda olup bitiyor herşey. Kolayca el teması kurulabilir. Ataman küfür eden birine kızıp bi tokat patlatsa neler olur neler. Ki yaparsa da haklıdır.

yenilgiye kılıf arıyor. en sonunda kendi taraftarına da sardı yazık.

hoca sonuna kadar haklı. bireysel küfürleri engelleyemezsiniz onu kabul ederim. ama bir grup taraftar belirli süre hep bir ağızdan küfür ediyorsa bunun kabul edilir yanı yok. kendinizi düşünün. ablanızla karınızla kızınızla annenizle vs maça gittiğinizi düşünün. rahatsız olmayacak mısınız? bu tamamen insani bir duygu, tepki.. bunu anlayamayanları ben anlayamıyorum

Hoca sadece sahada kufur olmasin deseydi bugun ne bunun hakkinda konusurduk nede bu konu 4 sayfayi bulurdu. Hoca giderim diye tehdit etmesi tartisilir ama bu konunun konusulmasini sagladigi için iyi bir hamle oldugunu dusunuyorum, esini cocugunu alip basketbol maçina gideceksin, orada uc bes kisi ana avrat ne varsa duz gidecek ne kadar dogru?

Adam küfüre tepki gösteriyor diye " ullaaa shen bhu dkhımn kochsn konunşmoo loooğğğ vara vara vara vara vara" diyen gerizekalılar olduğu sürece türk sporu gram gelişmez. İçimizdeki irlandalılardan çok, içimizdeki malları temizlemek gerekiyor.

Önce senden başlamak gerekiyor.

Hoca giderim lafını koz olarak kullanıp üstü kapalı tehdit ettiğini düşünmen olmamış

yoksa küfredenleri savunan kimse olamaz

bazı taraftarlarda haddini bilme sorunu var 2 3 maça gitti diye klübün sahibi olduklarını sanıyorlar :) ft. hocalarının maçlarına gitsinler o sever bu tip şeyleri kazan kazan durumu olur.

B

evet çekirdek çitleyen tayfa kadın ve cocuklar cok guzel destek verir haklısın :D

Sağa sola küfür edip, her maç sonrası olay çıkaran taraftara tercih ederim şahsen şu dediğini. Salon sporları farklıdır. Taraftar profilinin de farklı olması gerek.

Geçen sezon basketbol kombinemiz vardı ve ben bu taraftar grubundan o dönemden itibaren tiksinmeye başlamıştım. Basketbol seyircimiz var ve gerçekten anlıyorlar basketboldan. Ama bir serseri kesim var ki sırf gitmiş olmak için orada. Ve ergin hoca haklı ben bildim bileli küfür ediyor onlar sağa sola. Futbol maçı izler gibi tezahuratlar vs vs.

Geri
Üst Alt