- 4 Ağustos 2009
- 83.760
- 62.456
- 5.093
3te 0ı boyle ortmeye calisma hoca. Seni severim ama durum bu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yavaşş gel hoca sen kime ayar verme peşindesin.....
Tepkiyi neden küfürlü yapıyorlar, daha zekice bir tepki koymak varken neden küfür. Kimse burda Ntv ye yapıldı diye olayi hakli gostermesin, yandas yayıncılık yapiyorlar ama buna tepki koymak icin küfüre başvurmak son derece yanlis.
Takim çok onemli maca cikmiz, zaten bir sürü aksiliklerle boğuşuyoruz, sen takima destek verecegine küfür ediyorsun.
Ataman son derece hakli ve açıklamasından dolayi da Tebrik ediyorum. Seyirciye oynamayan karakterli bir hocaya sahip olmaktan da cok mutluyum.
♧tapatalk♧
yahu taraftarda o bakis acisi yok , gir bak twitterdan simdi Ergin Atamana nece kufurler ediliyordur
bos yere kufur eden densizlere![]()
Adam küfüre tepki gösteriyor diye " ullaaa shen bhu dkhımn kochsn konunşmoo loooğğğ vara vara vara vara vara" diyen gerizekalılar olduğu sürece türk sporu gram gelişmez. İçimizdeki irlandalılardan çok, içimizdeki malları temizlemek gerekiyor.
Önce senden başlamak gerekiyor.
İlk defa birisi beni böyle ezdi ne diyeceğimi bilemiyorum. İnsanlar tarafından dışlandım, ailem beni terketti..
evet çekirdek çitleyen tayfa kadın ve cocuklar cok guzel destek verir haklısın![]()
O senin türünün özelliği.