- 12 Şubat 2010
- 5.040
- 1.340
- 1.748
Galatasaray Spor Kulübü'nde basketbol bitmiştir. Oyunculara aylardır maaş ödenmediği ve Arroyo dışındaki tüm oyuncuların serbest kaldığı hocamız tarafından açıklanmıştır. Ben kişisel olarak Avrupa'nın en iyi antrenörlerinden biri olarak gördüğüm Ergin Ataman'ın bu takımda kalmasında herhangi bir mantık göremiyorum. Ünal Aysal döneminde sponsor bulmaktan aciz olan yönetim, futbol takımına Yiğit Gökoğlan gibi gereksiz oyuncular için milyonlar harcayıp, Aykut Erçetin'le 4. kaleci olarak sözleşme imzalayıp, Eray İşcan'ın maaşına tarihi zam yaparken, basketbol şubesine kaynak yaratamadı. Bazı ileri görüşlü arkadaşlar şimdi şubeyi kapatın diyecekler. Olması gereken şubelerin tamamen ayrılıp her şubenin yönetimden belirli katkı ve sponsor desteği ile yoluna devam etmesi. Bu şekilde şube sayısının artması bile mümkün olur. Gelelim basketbol şubesine. Biz Liv Hospital sponsor oldu sanarken, kulüp ile ilişkiler bozulmasın diye isim sponsoru olması facia. Ünal Aysal enkaz bıraktı. Sonunda oyuncular ihtarname çekti, takımın tek elle tutulur uzunu Furkan takımdan ayrıldı. Yarın diğer oyuncular da gidebilir. El sallamaktan başka çaremiz yok. Ergin Ataman bu takımdan ayrılıp daha çok hak ettiği bir takıma gitmelidir.