Ergün: “Şikeden ceza almış bir kulübün…”

Güzel konuşmuş bu şikecilere böyle gereken cevabı vermek lazım

kığılı kebap yemekten vakit bulabilirse cevaplar bu açıklamaları

143.gif

Koymuş çocuğu..

Millet niye "Sen sus şükrü" moduna giriyor anlamiyorum. Ben bu adami gayet sempatik buluyorum.

pardon ama böyle birsey icin utanmadan transfer sikesi diyorlar

ya bunun neresi transfer sikesi

emrinde olan federasyon sakatlanip sezonu kapatmis olan bir oyuncunun lisansi konusunda bilerek isi yokusa sürecegine yardimci olsa böyle kagit üzerinde yasal olan uygulamalarla neden ugrasalim?

türkiyeyi kulüp bazindaki en önemli organizasyonda temsil eden kulüp gelmis diyorki benim bu oyuncum sakatlandi avrupadaki rakiplerimle mücadele edebilmem icin bunun lisansini iptal edip onun yerine aldigimiz oyuncuya lisans cikaralim

buna anlayis göstermesi gereken federasyon daha biz basvurmadan medyaya hasa sakin gelmeyin cünkü aslinda biz sadece kibirbahcenin federasyonuyuz diye aciklama yapiyor bu gayet normal oluyor ama biz kagit üzerinde yasal bir uygulamaya gitmek zorunda kalinca etik degil transfer sikesi oluyor

birde aciklamayi yapan böyle lisans iptali gibi olaylarin icinde olan kimin maas listesinde oldugunu acikca belli eden bir sahis

transfer sikesi dedigin sizin emenikede yada ankaragücündeki oyuncu ile yaptiginiz sekilde olur

transfer sikesi karsilasacagin rakibin etkili oyuncusuna seni transfer edecegiz sakin bize karsi iyi oynama diyerek yapilacak olan mücadeleyi manipüle ederek olur

aslinda bunlar yaptiginiz isler nasil olurda bilmezsiniz bizi kagit üzerinde yasal olan bir uygulma üzerinden transfer sikesi ile suclarsiniz anlamis degilim be gafil abdullah

Hakkını vermek lazım Sükrü'nün,kendisinden pek hazetmem lakin cok yerinde konusmus

Kiğılı da bu lafın asistini kendisi yapmış...:D

Orta güzel olunca fırsatı tepmemiş gelişine çakmış.

Bu tip konuşmaların devamını diliyorum, çünkü hakediyorlar, kendi yaptığın pis işlere bakmadan, utanmadan bize laf atma cürretinde bulunuyorlar.fenerbahçe, tff alayına lafları sokun artık.

Adanların amacı hani ucundanda olsa şike lekesi bizimde üzerimize kalsında kendileride ama onlarda şike yaptı dyebilmek için bu hareketler içindeler. :D

Para ile maç almak falan değil buradaki olay, yakında sakat oyuncunun transferi şike demek olsun diye başvuruda bile bulunurlar.

O kadar çaresiz adamlar. Acayi ezik lan bunlar :D :D

Bu şerefsiz tff baktılar kiralamamızın önünde hiçbir yasal engel yok, kuralı değişir, Kiralıklarla beraber 10 yabancı kuralı çıkarır. Demedi deme.

Geri
Üst Alt