Ergün: “Şikeden ceza almış bir kulübün…”

Fenerbahçe de bu Taraftar olduktan sonra dahaa çoook sürünürler... Yönetimleri Davayi çakmks.. Nezaman Göze hos görünmek isteseler hemen Galatasaray a iki Laf atarlar, Mahkemde Ifadelerinde bile Galatasaray a Çamur atarlar.. Eh biliyorlar Fenerbahçe Taraftarinin buna nasil Sevindiklerini...

Ben Hep derim Keske Fenerbahçe bize Engel degilde Rakip olsa...!!

Ama bu Mümkün degil çünki Aziz Yildirim yukarida bahsettigim gibi kendi Klübü ilerleyemedimi biryandan da siyasi gücü otoritesi ile Galatasaray önüne engeller seriyor. Misal Stat Projeleri, SKP de Sermaye arttirim, Yabanci Kurallari, Hakem atamalari vs..vs..vs

Çünki Fenerbahçe Taraftarinin malesef Taraftar Profili belli.. Yukarida dedigim gobi Yönetim Galatasaray a biraz çattimi tamamdir...

Ama Yazikki ne Yazik, görüyorumki Siyasi Görüsü kimin ne olursa olsun Fenerbahçeyi Aziz Yildirim, AKP ve Cemaat kendi çikarlari adina kullaniyor. Buda bu Taraftarin suçudur..!!

Medya şimdi döndürür dolaştırır Galatasaray fenere sataştı'ya getirir konuyu. Hep Galatasaray bozuyo huzur ortamını'ya kadar gider bu iş

Kiğlı böyle bir cevap geleceğini düşünmediyse orada nasıl duruyor bilemiyorum? Yani ilk bu açıklamayı yaptığı gün ben bile burada aynı şeyi yazmıştım. Şike yapan bir takımın etikten bahsetmesi kadar abesle iştigal bir şey söz konusu olamaz. Ki söylediği olayın etik ile ilgili bir durumu söz konusu değil.

Kiğlı böyle bir cevap geleceğini düşünmediyse orada nasıl duruyor bilemiyorum? Yani ilk bu açıklamayı yaptığı gün ben bile burada aynı şeyi yazmıştım. Şike yapan bir takımın etikten bahsetmesi kadar abesle iştigal bir şey söz konusu olamaz. Ki söylediği olayın etik ile ilgili bir durumu söz konusu değil.

Neden düşünsün Levent ? Adamlar mazlum rolü oynayarak bu ülkede haklı duruma geçeceğini biliyor. Bizim millet "gönüllerin bilmemneyi" durumunu çok seviyor. Sözde hukuk devleteyiz... Hukuk mekanizması düzgün işlemediğinde veya insanlar hukuka inanmadığında,bu gibi utanmaları gereken insanlar utanmazca laflar edebiliyorlar.Çünkü millet saf,hukuk falan bize göre değil.

Spor programlarında şunlar üzerinde mutabık kalınmış durumda :

1) Paralel yapı Fenerbahçe'ye haksız ceza verdi(Dayanakları hükümetin yargıyı itibarsızlaştırması)...

2) Cemaat Fenerbahçe'yi ele geçirmeye çalışıyor(Dayanakları yine hükümetin cemaate karşı tavır alması)...

3) Savcılar ve polisler cemaatin ve Fenerbahçe'ye operasyon yapan çetenin üyeleri (Dayanakları hükümetin bunların görev yerlerini değiştirmeleri veyahut onları görevden almaları)...

4) UEFA ve CAS yanlış karar verdi (Dayanakları yok,ülke içi hukuksuzluk ile dayanak elde edince hömküreceklerdir)...

Kısacası hükümet ve Fenerbahçe kolkola, şike yapanlar affola..

Neden düşünsün Levent ? Adamlar mazlum rolü oynayarak bu ülkede haklı duruma geçeceğini biliyor. Bizim millet "gönüllerin bilmemneyi" durumunu çok seviyor. Sözde hukuk devleteyiz... Hukuk mekanizması düzgün işlemediğinde veya insanlar hukuka inanmadığında,bu gibi utanmaları gereken insanlar utanmazca laflar edebiliyorlar.Çünkü millet saf,hukuk falan bize göre değil.

Spor programlarında şunlar üzerinde mutabık kalınmış durumda :

1) Paralel yapı Fenerbahçe'ye haksız ceza verdi(Dayanakları hükümetin yargıyı itibarsızlaştırması)...

2) Cemaat Fenerbahçe'yi ele geçirmeye çalışıyor(Dayanakları yine hükümetin cemaate karşı tavır alması)...

3) Savcılar ve polisler cemaatin ve Fenerbahçe'ye operasyon yapan çetenin üyeleri (Dayanakları hükümetin bunların görev yerlerini değiştirmeleri veyahut onları görevden almaları)...

4) UEFA ve CAS yanlış karar verdi (Dayanakları yok,ülke içi hukuksuzluk ile dayanak elde edince hömküreceklerdir)...

Kısacası hükümet ve Fenerbahçe kolkola, şike yapanlar affola..

Durum aynen özetlediğin gibi... Yaptıkları herşey sadece kendi taraftarlarına teselli olabilecek türden. Bütün bahaneler vs. kendilerini kandırmaktan, komplo teorileri üretmekten başka bir şey değil...

Şükrü gömlekçiye

kapak mapak değil

çanak anten takmış resmen

Bu sefer guzel cakmis

Envoyé de mon GT-I9500 en utilisant Tapatalk

Geri
Üst Alt