Erhan Telli, GS TV Genel Yayın Yönetmeni Oluyor!

Lan ne gerek var !​

Neyse inşallah gs tv'nin son genel yayın yönetmeni olur zira neden galatasaray tv'nin kapatılması gerektiğini rakamlarla ortaya koydum sayfalarca yazılarla...Tigon ihalesi 2019 ilkbaharında bitecek o zamana kadar erhan telli kendini tatmin etsin biz ise bu 1 sene boyunca kanalı kapattırmak için gerekli kamuoyu baskısını oluşturalım yönetim üzerinde...

En son ali naci küçük ile birbirlerine; "inşallah rabbim seni karşıma çıkartmaz" diyorlardı karşılık olarak da"amin"ler havada uçuşuyordu twitterda :) Yahu bir galatasaray muhabiri bir başka galatasaray muhabirini nasıl mesai içinde görmez? Kulübe uğramadığınızı biliyorduk da bunu dünya aleme duyurmanın bir anlamı var mıydı? Gün içinde birbirini görmeyen galatasaray muhabirleri sizi, siz gidin gazetelerine öğlen gelip mesai başı yapın oturduğunuz yerden haber uydurun geceleri de aleme akın...

Yahu galatasaray tv saat 10'da yayına başlıyor sizi gidi alemciler sizi :)

Ugurcum Gstv icin nerdeyse ekstra tv var evde , surekli acik , ustat ahmet cakiri izlemek icin bile katlanilir o camur hd olamayan yayin kalitesine

Ama nostalji maclar , sokak roportajlari , aslinda tam bir 2 inci lig klubun yerel tv leri olur ya ona benziyor

Dogal ve samimi

Yazdigim mesajin herhangi bir yerinde Gstv yi izlemek icin sahsen mesai harcagimi beyan ettim mi ?

Futbolu salmadim . Sporun her cinsini takibe devam , ama derecelendiriyorum . Ornegin dacka sampiyon olurken bjk nin akhisar macini izlemem yani

Yazdigim mesajin herhangi bir yerinde Gstv yi izlemek icin sahsen mesai harcagimi beyan ettim mi ?

Futbolu salmadim . Sporun her cinsini takibe devam , ama derecelendiriyorum . Ornegin dacka sampiyon olurken bjk nin akhisar macini izlemem yani
doğru etmedin ama dünya karışmış
büyük ihtimal bbc international açıktır sende şu an
ben de a haber'den takip ediyorum

Lenovo P2a42 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Umarim pazartesiye asiri bir yansimasi olmaz , olacaktir ama umarim abarti olmaz

Cok zarar yazdik son 15 gunde

hocanın en sevmedigi adam ve yıllarca tesislere girişi dahi yasaktı bu herifin

içimizdeki ajan kim acaba merak ettim

Hocanın ev sevmediği adam mı?

Yapmayın Allah aşkına. Yaz başından bu yana Terim'in milli takımdan ayrılma ihtimali belirdiği günden bugüne Erhan Telli, Mehmet Ayan, Levent Tuzemen gibi adamları hiç mi okuyup dinlemediniz?!

Tarihimizin en ahlaksız, en üçkağıtçı operasyonlarından birinin gerçekleşmesindeki rollerini anlatıp durdum burda. Erhan Telli kim ki deniyordu. Erhan Telli'nin bu konuda adının geçmesinin dahi Terim ile doğrudan alakası vardır.

Bu arada yukarıda niye tepki gösteriliyor diyenlere de tavsiyem 1-2 dakika ayırıp google'da araştırma yapmaları .

Ugurcum Gstv icin nerdeyse ekstra tv var evde , surekli acik , ustat ahmet cakiri izlemek icin bile katlanilir o camur hd olamayan yayin kalitesine

Ama nostalji maclar , sokak roportajlari , aslinda tam bir 2 inci lig klubun yerel tv leri olur ya ona benziyor

Dogal ve samimi
youtube'tan ve galatasray.com'dan yayın yaparız boş ver televizyonu

Bu mesele de ismail senol - ergin ataman - seyirci ucgenindeki olaya donmesin

Can erbesler eger fb li filan cikmadi ise haybeye gonderilmesi cok yanlis , tam bir kadrolasma hamlesidir o zaman

Gstv yonetmeni dahi olsa maasli calisandir , hangi gerekceyle gonderildigi konusudur esas seyircinin ilgilenmesi gereken

Kimin getirildiginden cok daha onemli bu

Bu mesele de ismail senol - ergin ataman - seyirci ucgenindeki olaya donmesin

Can erbesler eger fb li filan cikmadi ise haybeye gonderilmesi cok yanlis , tam bir kadrolasma hamlesidir o zaman

Gstv yonetmeni dahi olsa maasli calisandir , hangi gerekceyle gonderildigi konusudur esas seyircinin ilgilenmesi gereken

Kimin getirildiginden cok daha onemli bu
Atlıyorsun esas meseleyi esas mesele çalışan sayısını düşürmektir. çalışanları değiştirmek değil. bugün 27 kişiyle ulusal kanal yayını yapılabilir biz de kaç kişi çalışıyor biliyor musun?

Atlıyorsun esas meseleyi esas mesele çalışan sayısını düşürmektir. çalışanları değiştirmek değil. bugün 27 kişiyle ulusal kanal yayını yapılabilir biz de kaç kişi çalışıyor biliyor musun?
kac kisi ben ogrenmek isterim

bize kovboy lazim zaten
gokmen_jr_ozdenak.jpg

İğrenç cidden,bütün pislik haberleri yapan adama bu teklifin gitmesi bile büyük kepazelik

Geri
Üst Alt