- 2 Nisan 2012
- 43.341
- 22.330
- 2.888
Lan ne gerek var !
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abi hani futbolu salmıştın bu araUgurcum Gstv icin nerdeyse ekstra tv var evde , surekli acik , ustat ahmet cakiri izlemek icin bile katlanilir o camur hd olamayan yayin kalitesine
Ama nostalji maclar , sokak roportajlari , aslinda tam bir 2 inci lig klubun yerel tv leri olur ya ona benziyor
Dogal ve samimi
doğru etmedin ama dünya karışmışYazdigim mesajin herhangi bir yerinde Gstv yi izlemek icin sahsen mesai harcagimi beyan ettim mi ?
Futbolu salmadim . Sporun her cinsini takibe devam , ama derecelendiriyorum . Ornegin dacka sampiyon olurken bjk nin akhisar macini izlemem yani

abd'nin yanında olmasak dolar 4.5 olurdu heraldeUmarim pazartesiye asiri bir yansimasi olmaz , olacaktir ama umarim abarti olmaz
Cok zarar yazdik son 15 gunde
hocanın en sevmedigi adam ve yıllarca tesislere girişi dahi yasaktı bu herifin
içimizdeki ajan kim acaba merak ettim
youtube'tan ve galatasray.com'dan yayın yaparız boş ver televizyonuUgurcum Gstv icin nerdeyse ekstra tv var evde , surekli acik , ustat ahmet cakiri izlemek icin bile katlanilir o camur hd olamayan yayin kalitesine
Ama nostalji maclar , sokak roportajlari , aslinda tam bir 2 inci lig klubun yerel tv leri olur ya ona benziyor
Dogal ve samimi
Atlıyorsun esas meseleyi esas mesele çalışan sayısını düşürmektir. çalışanları değiştirmek değil. bugün 27 kişiyle ulusal kanal yayını yapılabilir biz de kaç kişi çalışıyor biliyor musun?Bu mesele de ismail senol - ergin ataman - seyirci ucgenindeki olaya donmesin
Can erbesler eger fb li filan cikmadi ise haybeye gonderilmesi cok yanlis , tam bir kadrolasma hamlesidir o zaman
Gstv yonetmeni dahi olsa maasli calisandir , hangi gerekceyle gonderildigi konusudur esas seyircinin ilgilenmesi gereken
Kimin getirildiginden cok daha onemli bu
kac kisi ben ogrenmek isterimAtlıyorsun esas meseleyi esas mesele çalışan sayısını düşürmektir. çalışanları değiştirmek değil. bugün 27 kişiyle ulusal kanal yayını yapılabilir biz de kaç kişi çalışıyor biliyor musun?
40-50 kişi arasında ünal aysal zamanında 80e çıkmıştı ali kırca işbaşı yapınca.kac kisi ben ogrenmek isterim
normal denebilir o zaman40-50 kişi arasında ünal aysal zamanında 80e çıkmıştı ali kırca işbaşı yapınca.
Yahu ali kırcaya gelsin o zaman;normal denebilir o zaman
ali kircayi getiriyorsan zaten is yapacak adam alman lazim
Yahu ali kırcaya gelsin o zaman;
Ali Kırca kim yahu adam kovboy kovboy...(2.38'den itibaren)
bize kovboy lazim zaten
yillarin tvcisi ve omru kovboylukla gecmis ustad sn gokmen ozdenak bu gorev icin en dogru isim. yanina 3 kisi alip her aksam telegol cekse daha faydali olur