Erhan Telli'den Skandal Açıklamalar!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu cengiz nasil baskan oldugunu unuttumu? Yoksa divan'dan mit terimi kov talimati geldi?

Beceriksizlik ve bir takim kasitli yahud kasitsiz bariyerler

Abduye sormak lazim bu soruyu dogrusu
Beceriksizlik falan yok bence burada. Bu kadar embesil olamazlar. Kasıt var kasıt. O bariyerler forvet alınmazsa forvet alamayanlara sokulur.

Günlerce aylarca sövülen abdül temize mi çıktı şimdi ;D

#SabrımızTerimİçin yüklenelim beyler yönetim gider Terim kalır

Sen aksini kanıtlayamayacağın gibi ben de bunu kanıtlayamam fakat akıl yürütüyorum. Tam altı aydır bu takıma forvet transferi lazım, elde yeterli bütçe var , bütçe olmasa bile bir yolu bulunurdu kiralık zart zurt. Yapılmadı. Yapılmaması için hiçbir sebep yok. Terim düşmanlığını işin içine katmadan akıl yürütmeni salık veririm. Bu bir beceriksizlikse dahi dünya futbol tarihinin gördüğü en büyük embesilliklerden biri olur ve kıçlarına sokulacak bariyeri gayet hakediyor durumda olacaklar iki senaryoda da.

Sen aksini kanıtlayamayacağın gibi ben de bunu kanıtlayamam fakat akıl yürütüyorum. Tam altı aydır bu takıma forvet transferi lazım, elde yeterli bütçe var , bütçe olmasa bile bir yolu bulunurdu kiralık zart zurt. Yapılmadı. Yapılmaması için hiçbir sebep yok. Terim düşmanlığını işin içine katmadan akıl yürütmeni salık veririm. Bu bir beceriksizlikse dahi dünya futbol tarihinin gördüğü en büyük embesilliklerden biri olur ve kıçlarına sokulacak bariyeri gayet hakediyor durumda olacaklar iki senaryoda da.
Bariyeri yine sokalim ona zaten bir sey demiyorum

Ama burada spekulasyonlari desteklemek ve bunlarla yonlendirilmek galatasarayjn menfaatlerine uygun degil. Kitleleri bu masallarla yonlendirebilmek yanlis.

Senin hocan soyledi bekleyin diye sen hala sacmasapan bir herifin soyledikleriyle gaza gelip kasit var vs yaziyorsun. Daha sagduyulu hareket edelim.

Kanitlayamayacagimiz seylerle kafa utulemeyelim.

2 yada 3 adam alınacak bundan yüzde 1 bile şüphem yok. Asıl düşündüren bu adamların pandev ve dzemalli gibi katkı yapamayacak kalitesiz kötü adamlar olabileceği. Erhan telli yi takip ederim Twitter da attığı 100 tivitin 97 si terim ile ilgili. Şu an işsiz olduğu için anormal şeyler söyleyip reklam yapma derdinde

SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Maguruscu cok tehlikeli bir sahis.

Ortada kanıt falan yokken pek inandırıcı gelmiyor.

Bu yaşananların normal bir süreç olduğunu iddia eden arkadaşlarımız hala mevcut bakıyorum da.

Erhan Telli'yi bu süreçte takip ettim. Ozan haberini birebir doğruladı Fatih hoca. Terim yalan söylüyor diyorsanız o ayrı hikaye. Öyle bir durum varsa başkan çıkıp ifşa edebilir ve akabinde de kovar. Serdar ve eren olayında yaptıkları ortada. Rodrigues mevzusu da benzer bir hikaye oyuncunun açıklamalarına bakarsak. Yani hoca ne dediyse tersini yapmışlar zaten dolayısıyla gidip listesinde olmayan 2 forvet getirme olasılıkları da çok yüksek istatistiksel olarak.

Bunu ne amaçla yaptıklarını bilemiyoruz tabii o kısım komploya girer işte. Lakin oraya kadar her şey net çoğu kişinin tahmin ettiği gibi. Toplu bir histeri falan yaşamıyorsak eğer.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt