Mert Aydinli
Taçsız Kral
- 13 Ekim 2014
- 104.522
- 55.749
- 4.478
bu cengiz nasil baskan oldugunu unuttumu? Yoksa divan'dan mit terimi kov talimati geldi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beceriksizlik falan yok bence burada. Bu kadar embesil olamazlar. Kasıt var kasıt. O bariyerler forvet alınmazsa forvet alamayanlara sokulur.Beceriksizlik ve bir takim kasitli yahud kasitsiz bariyerler
Abduye sormak lazim bu soruyu dogrusu
bunu bir ara nevzat da demisti (galiba aralik mi ne)Erhan bizim forumu takip ediyor anlasilan.
Bu teoriyi ilk bizim forumdakiler üretmisti zaten.
KanitlaBeceriksizlik falan yok bence burada. Bu kadar embesil olamazlar. Kasıt var kasıt. O bariyerler forvet alınmazsa forvet alamayanlara sokulur.
bunu bir ara nevzat da demisti (galiba aralik mi ne)
beni bloklamis zaten (güzel küfür etmistim). Ama retweetlerden görmüstümNe o hiyari ne de dediklerini takip etmiyorum ben Dursun döneminden beri.
Günlerce aylarca sövülen abdül temize mi çıktı şimdi![]()
yooo halen suclu ama diger pust kadar degilGünlerce aylarca sövülen abdül temize mi çıktı şimdi![]()
Sen aksini kanıtlayamayacağın gibi ben de bunu kanıtlayamam fakat akıl yürütüyorum. Tam altı aydır bu takıma forvet transferi lazım, elde yeterli bütçe var , bütçe olmasa bile bir yolu bulunurdu kiralık zart zurt. Yapılmadı. Yapılmaması için hiçbir sebep yok. Terim düşmanlığını işin içine katmadan akıl yürütmeni salık veririm. Bu bir beceriksizlikse dahi dünya futbol tarihinin gördüğü en büyük embesilliklerden biri olur ve kıçlarına sokulacak bariyeri gayet hakediyor durumda olacaklar iki senaryoda da.Kanitla
Bariyeri yine sokalim ona zaten bir sey demiyorumSen aksini kanıtlayamayacağın gibi ben de bunu kanıtlayamam fakat akıl yürütüyorum. Tam altı aydır bu takıma forvet transferi lazım, elde yeterli bütçe var , bütçe olmasa bile bir yolu bulunurdu kiralık zart zurt. Yapılmadı. Yapılmaması için hiçbir sebep yok. Terim düşmanlığını işin içine katmadan akıl yürütmeni salık veririm. Bu bir beceriksizlikse dahi dünya futbol tarihinin gördüğü en büyük embesilliklerden biri olur ve kıçlarına sokulacak bariyeri gayet hakediyor durumda olacaklar iki senaryoda da.
Yaw kaç haftadır nöbette bu herifin şivesiyle dil bilgsiyle cahilliğiyle yalakağıyla ilgili binlerce post atıldı bir mesajda suçu mu hafiflediyooo halen suclu ama diger pust kadar degil
valla dün terim istifa felan derken cuk diye oturdu buOrtada kanıt falan yokken pek inandırıcı gelmiyor.