Erhan Telli'den Skandal Açıklamalar!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakıyorum birileri hemen tutuşmuş ve bu haberi itibarsızlaştırma telaşına düşmüş..

“Buraya kendi fikirlerini değil de talimat üzerine üzere yazı yazan kim varsa ben dahil tüm Galatasaray trübünleri kendisinin ve sülalesinin üstünden geçsin..”

Ünal Aysal zamanında Terim’in arkasında duramadık ama aynı hatayı bi daha yapmayız. Terim’i gönderebilecek bi yönetim yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tek kurtulusumuz Ulu Baskanimizdir.

48b58db022b7a7cee091790af0998ca4.jpg

Bunu forumda ilk dile getiren sn Dr @Melih Peker idi not düşelim
Açtığım başlık orada duruyor ama hocamıza saygımızdan 31 Ocak’a kadar bekleyeceğim.

Tek değişen fikrim albayrak’ın bu oyun içerisinde oradan oraya sürüklenen bir yaprak misali suçsuz olduğudur.Albayrak’a bilerek Vasıf’larının üzerinde görev verilerek günah keçisi ilan edilmeye çalışıldığına kanaat getirdim.

Tek kurtulusumuz Ulu Baskanimizdir.

48b58db022b7a7cee091790af0998ca4.jpg
yav murad terimi kovuyorsa aysal kovsun ağğmmggmmyaaaaa

allhon aposu ve cengizi kılıklarına sıfatlarına bakmadan iktidar yalakalığı için terime oyun yapıyorlar.

aysal öyle miydi adamı antremanda kovdu :D dalladırıp budaklandırmaya gerek yok

Hakan Balta'ya yemek vermiyorlar diyen sahis degil mi bu?

Buna inanan renktas yoktur umarim. Yesilcam filmi gibi bir plot kurmuslar

beyler.güç sahipleri düğmeye basmis.baska türlü yorumlanamaz bu durum.zamani gelince is biz taraftara düşecek.bu kulüp ne onlarin ne bunlarin.bu kulüp bizim arkadas bizim! cekin elinizi su kulüpten.bu kulüp bu ülkeye fazla geliyor.kendi pisliginiz icinde parlayan bir elmas Galatasaray kulübü! Cekin elinizi yeter artik! Vallahi billahi gina geldi artik bizi rahat birakin ve Ali sami yenin "bizim amacimiz türk olmayan takimlari yenmek" sözünün izinde ilerliyelim. bu kulüp ne o iğrenç tinercilere benzer nede su anda küme düşmemek icin varini yoğunu ortaya koyan sikecilere benzer.
en büyük Galatasaray! bunu sizde artik kabul ettiniz zaten.o yüzden bu oyunlar.

Mustafa Cengiz, bu senaryoda yazılanları yapıp da yanına kar kalacağını zannedecek kadar geri zekalı değildir herhalde?!...

Daha önce söylediğim gibi (Umarım yersiz evham yapıyorumdur); ben hala kamuoyuna açıklanmayan, UEFA ekseninde birtakım gelişmeler olduğundan endişe ediyorum; yeniden incelemenin kararı açıklanmadı henüz. Avrupa kupalarından birkaç yıllığına men edilme durumu veya öyle bir cezaya maruz kalmamak için çok ağır taahhütler vermek zorunda kalınmış olabilir...

Elbette bir forvet transferi yapılmamasını bu durum bile izah etmeye yetmez; Hocayla konuşup uygun maliyetli adam alırsın; belki bunu yapacaklar son günlerde?...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt