Eric Gerets

Cevap: # Eric Gerets

8115.jpg

F.Terim'in 2000'de ki ayrılışından sonra,gitmesine üzüldüğüm tek adam.

Gerets Belcikalı , Ünal Aysal'da Belcika'da yaşadığından bu tarz haberleri daha çok görürüz. Gerçeklik payı bilinmez tabi. Ama sanmıyorum.

Bülent Tulun Gerets&Lyon yakınlaşmasından bahsetti , ama Gürcan Bilgiç sen istesen ikna edersin onu diyince adama yazık olmaz mı dedi :)

gerets,luce ve fatih terim'den birinin gelmesini çok isterim.

bu adamlar bizim tarihimizde önemli adamlardır.

umarım doğru bir adam getirilir bu sefer ve istikrar sağlanır.bizim takımın en çok ihtiyacı olan şey istikrar.artık birilerine uzun bir süre şans vermeliyiz.

şu yönetim gittiğinde daha doğru işler yapılacağı inancındayım.klube çok zarar verdiler.

Bu adamı getir başkaaaan :sad007:

Gerets Marsilya'yı şampiyon yapabilmiş miydi ? Ve şimdi nerede ?

Çok yakındı şampiyonluğa,son haftalarda falan kaybetti heralde.

Geretsin kurdugu kadro o sezon 2. oldu birinci Bourdoux oldu o kadroyla Deschamps bidahaki sezon sampiyon oldu.

Gerets Lucescu´dan sonra Galatasaraya gelen en iyi hocalardan birisi.

Orası doğru ama sonuçta Deschamp şampiyon yaptı.Lyon'un 7 sezondur süren şampiyonluk saltanatına da Bordeaux son vermiş oldu.

fas ta suanda cok eletiriyorlar gerets i.

cezayir macinda 5. dakikada 0-1 geriye dusmus fas,gerets mac boyu birtane bile oyuncu degisikligi yapmamis galiba.

butun gazeteler elestiriyormus ve istifasini istiyorlar.

Eminim ki Rijkaard gidip yerine başka bir antrenör geldiğinde aynı şeyler Rijkaard için yazılacak ve ''Keşke'' denecektir. Bu böyle gelmiş böyle de gider.

:yenieek: Öngörü budur..:yenieek:

Ben Marsilya'da kötü işler yaptı demedim :) Arkadaş sordu;'Gerets Marsilya'yı şampiyon yaptı mı?' diye bende yapmadı dedim,olay bundan ibaret.

Ben de seni eleştirmek için yazmadım zaten yukarıdaki mesajlarda bilgi karmaşası vardı onu düzeltmek açısından senden alıntı yaptım.

Bir kulübün ruhunu taraftarı oluşturur. Yöneticiler veya oyuncular değil. Antrenörler hiç değil. Takıma ruh katan taraftarlarıdır.

Erik Gerets

Geri
Üst Alt