Eric Gerets

Cevap: # Eric Gerets

Bi teknik adamı gelmeden önce çok büyütürler ya hani, bu adam şöyle bu adam böyle diye.. Erik gerets ona gerek duyulmayan birisi gelir hiç sesi çıkmaz ama takıma çok katkısı olur:)

belçika basınına verdiği demeçlerde galatasaray'dan cazip bir teklif aldığını belirmiş ve fas milli takım yetkilileri ile görüşüp son kararı vereceğini açıklamıştır. hayırlısı olsun.

.

Adama teklif götürmüşüz gerçekten.Umarım bir sonuca bağlanır.

Öncelikli tercih Luce, alternatifi Gerets olmalı bence.

bugün floryadaydi bizim reis.. amrabati izleyecekmis. Floryayi ziyaret etmis Fatih Terime öyle bir sarildi ki , helal ya adama. seviyorum :)

bugün floryadaydi bizim reis.. amrabati izleyecekmis. Floryayi ziyaret etmis Fatih Terime öyle bir sarildi ki , helal ya adama. seviyorum :)

Vaay reis gelmis. Bugün mactan önce tribünlere gidip alkis alsa güzel bir jest olur. Sonuna kadar hakediyor cünkü:)

GS TV Ana Haberde gösterdiler :)

Fas Milli Takımı nın mükemmel ofans hattını nasıl işe yaramaz hale getirdi anlamadim :s Çok kolay bir gruptan çok üstün bir kadroyla çıkamadılar . Kendisi cukka için gitti Fas a zaten .

ya baska isiniz yok mu arkadaslar burda eski antrönörlerin hepsinin konularini UPliyorsunuz abuk zubuk fatih terime karsin yazilarla

Liverpool deplasmanında Ümit'in kafayla attığı golü vuruştan önce kendi yapması efsanedir.

Bu konu yeniden gündeme getiriliyorsa açık açık provakatörlük yapılıyor bu sitede

Lafımı üstüne alınan alsın

Profil resimlerine başka teknik direktör resimleri koymak,gerets konularını açmak

Schalke maçı öncesi,ligde en kritik zamanlarda hemde

GAlatasaraylılığınızı birdaha gözden geçirin isterseniz

Geri
Üst Alt