Eric Gerets

2. senesinde 56 puanda kalması hiç hoş olmamıştı.

ulan o degilde söyle bi geriye dönüp baktigimizda ne güzel günler gecirmisiz arkadas. iyiki Galatasarayliyim.

adama transfer bile yapmamışlardı yanlış hatırlamıyorsam ikinci sezonunda yaw.

sonra kalli geldi, ona takım kurdular.

yanlışsam düzeltsin biri.

fener o sezon luganoyu kejmanı falan alıyordu.

Ligin başını Avrupa ve beraberlikler yüzünden vermiştik

Sonunda da 4 maçın hiç birini kazanamadı zaten, Fener de düşük puanla şamp olmuştu o sene zaten.
Daha ilk maçta Ankara deplasmanında 2 penaltı kaçırıp 1 puanı zor kurtarınca sezonun boka saracağı belli olmuştu.

Daha ilk maçta Ankara deplasmanında 2 penaltı kaçırıp 1 puanı zor kurtarınca sezonun boka saracağı belli olmuştu.
Bir de o ara bayağı çulsuzduk. Yıllar sonra Lincoln alınmıştı işte, 4 sezon falan para harcamadık ergenler bilmez Marek Heinz gelince bilr sevinmiştik

Hagi ile Gerets yoklukta bence iyi iş çıkardılar. Keza öncesinde Lucescu da.

Bir de o ara bayağı çulsuzduk. Yıllar sonra Lincoln alınmıştı işte, 4 sezon falan para harcamadık ergenler bilmez Marek Heinz gelince bilr sevinmiştik

Fener de aksine maddi bolluk yaşıyordu. Yine de 1 şampiyonluk ve Fener'e 5 çektiğimiz 1 türkiye kupasıyla iyi geçirdik o iki sezonu.
Heinz milli takımında esiyordu, çok umutluydum o heriften. Büyük hayal kırıklığı yarattı.

Kendisi acik ara en sevdigim yabanci hocamizdir izleyebildiklerimin arasinda. Cok kral adamdi gercekten.

Adam sampiyon yapmis takimi ama takima dogru dürüst transfer yapmadilar. Inamoto, captan düsmüs Okan Buruk falan geldi saka gibi gercekten.

heinz transferin son günü gelmişti değil mi? öyle hatırlıyorum

Çok severdim bu adamı gitmesine de çok üzülmüştüm. Fenerbahçe’nin o sezon ki kadrosuna göre elin de olan yetersiz kadro ile şampiyon da olmuştu. Fenerden deplasmanda 4 yemiştik, sağ bek Uğur uçar, solbek Ferhat Özyörük çıkmıştık diye hatırlıyorum. İyice yaşlandık sanki. O sezon 2 maçta da yenilmemize rağmen şampiyon olmuştuk. Fincanı taştan oyup fenere misliyle koymuştuk.

Fener de aksine maddi bolluk yaşıyordu. Yine de 1 şampiyonluk ve Fener'e 5 çektiğimiz 1 türkiye kupasıyla iyi geçirdik o iki sezonu.
Heinz milli takımında esiyordu, çok umutluydum o heriften. Büyük hayal kırıklığı yarattı.
Bilmem ne deplasmanın da supriz bir ismin attığı golle galatasaray 0-1 maçı aldı
Maraton beklerdim özet için bu yazılar eşliğin de ,golü kim attı acaba diye düşünürken heinz ismi çıkardı

Stat çok farkediyordu da olmayan parayı harcıyorlardı onlar, yıllar sonra görmüş olduk.

Yoklukta bişe şampiyonlukları ellerinden aldık, adamların bizi düşman gibi görmeleri gayet doğal.

6-0 dahil tarihte Fenere 4-0 ezildiğimiz maçtan daha beter maç yoktur.

Acayip kadroları vardı, o gün acayip top oynadılar.

Ama biz şampiyon olduk.

Geri
Üst Alt