Eric Gerets

6-0 dahil tarihte Fenere 4-0 ezildiğimiz maçtan daha beter maç yoktur.

Acayip kadroları vardı, o gün acayip top oynadılar.

Ama biz şampiyon olduk.
4-0 anelkalı maç mı reyz, yaş küçüktü o zaman fenerli komşuların evinde izlemiştim nefret etmiştim takımdan, fenerliler sahada dalga geçiyordu. Anelka direk dibinden atmıştı yanlış hatırlamıyorsam

4-0 anelkalı maç mı reyz, yaş küçüktü o zaman fenerli komşuların evinde izlemiştim nefret etmiştim takımdan, fenerliler sahada dalga geçiyordu. Anelka direk dibinden atmıştı yanlış hatırlamıyorsam
Ben lisede yatılıydım, konferans salonunda sistemi falan ben kurardım, bayağı da uğraştırırdı o dönemler projeksiyon zart zurt. Arkadaşın en son yanımdayken "bizi çoğaltacaklar." dediğini hatırlıyorum gözümü açtığımda 4-0dı.

Hikayenin sonunda gülen biz olduk ama tabii.

Bir kaç sene önce beyin kanaması geçirmiş, şimdi daha yeni ögrendim. Hiç haberim yoktu. Sağlığı kötüye doğru gidiyormuş. Üzüldüm, benim için Terim'den sonra 2ci efsane teknik direktörümüz.

Gs'nin çok kötü bir döneminde geldi, sorumluluk aldı ve görece başarılar da kazandı. Yanlış zamanda yanlış yerdeydi... Sn. Ünal Aysal'la çalışma fırsatı olsa muazzam bir ikili olurlardı ve gs'miz başarıdan başarıya koşardı.

Sadece kazandığı şampiyonluk hikayesi alnının kanı ve uzatma dakikalarıyla en değerli ama en değerli türkiye şampiyonluklarımızdan ilk 5 e kesinlikle aday olacak karizmasıyla duruşuyla purosuyla her zaman hatırlanacak be unutulmayacak Belçikalı aslan! Unutmayız seni geniş omuzlu dik duruşlu yiğit!!!

83 puanla takımı şampiyon yapan kral adam. 1992 doğumluyum ve hiç 80 puanı geçen bir Galatasaray görmedim ben.

adamın kadrosu vasattı öyle aldı sampiyonlugu

Hakan Şükür
Ümit Karan
Necati Ateş
Hasan Kabze
Hasan Şaş
İliç
Song
Ergün
Mondragon

Keşke hep böyle vasat kadromuz olsa be r’taş.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fenerbahçe Appiah, Alex, Anelka, Luciano, Nobre gibi çok sağlam kadrosu vardı.

Hakan Şükür
Ümit Karan
Necati Ateş
Hasan Kabze
Hasan Şaş
İliç
Song
Ergün
Mondragon

Keşke hep böyle vasat kadromuz olsa be r’taş.

ilicten Hasan Kabzeden çok iyi verim aldi. Bekler kör topladı kalecide öyle.

Önde evet iyiydik ama fenerin yanında vasattı. oyun olarakta zevk verdi Gerets

ilicten Hasan Kabzeden çok iyi verim aldi. Bekler kör topladı kalecide öyle.

Önde evet iyiydik ama fenerin yanında vasattı. oyun olarakta zevk verdi Gerets

Gerets’in o dönemki payı çok büyük ama çok vasat bir takım da yoktu hani.

Geri
Üst Alt