Erick Pulgar Gerçeği Ortaya Çıktı!

Banada sanki hic bizden haberi yok mus gibi bir his var. Danismanlik da nedir...zamani olursa mi cevap vercek bize?

Var tabi ki maça geliyor falan.

Ama mevzu o değil, danışman diyorlar belki de gizli kapıdan anlaşıldı gibi gel git sen böyle, biz seni ağırlayalım, karşılığında da reklamımızı yaparız gibi bir şey bile çıksa şaşırmam.

Campos gibiler tüccar olur, mesai harcamayacak bir şey yapmayacak. Oh güzel otellerde Shangira'da falan konakla, maça bedava bilet ile en iyi yerden izle, aylık da maaş al. Danışman gibi light bir tanım yapılsın ama belki o bile değil.

Neye inanacağız ki, daha 3 sene önce futbolcuya ödenen bonusa kadar şeffaf olan bildirimleri ne hale getirdiler. SPK falan hak getire.

Alengirli iş yapıyorlar belki haberimiz yok. Kuyruğu kaptırırsın böyle birilerine.

Rahmetli Cengiz başkan, güçten düşmüştü kötüydü vs ama hiç değilse dürüsttü, arkadan iş çevirmedi.

Bıktım şu kulübün saçma sapan işlerinden.

Camposu bosuna abartiyoruz.Bizim Mustafa Kapiyi topcu diye Lile getiren adam iste.

Spor Toto Süper Lig'de kötü bir sezon geçiren Galatasaray'da devre arası yapılan transfer Erick Pulgar ile ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor... Ara transfer döneminde Gedson Fernandes'ten vazgeçilerek yerine Erick Pulgar transfer edilmişti. Pulgar'a kadroda pek şans vermeyen Domenec Torrent eleştirilirken, yıldız oyuncuyla ilgili şok gerçek ortaya çıktı. İşte flaş gerçek ve Torrent detayı...

MEHMET ÖZCAN/SABAH

Spor Toto Süper Lig'de kötü bir sezon geçiren Galatasaray'da devre arası yapılan transfer Erick Pulgar ile ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor...Ara transferde Gedson Fernandes'ten vazgeçen Galatasaray'ın tercihi sürpriz şekilde Erick Pulgar olmuştu.

Sezonun ilk yarısında Aslan'ın en çok eleştirilen isimlerinden olan Taylan Antalyalı, Şilili oyuncunun transferine rağmen forma giymeye devam edince, eleştiri okları da Torrent'e çevrilmişti.

Ancak Katalan hocanın ara transfer döneminde sadece Inaki Pena ve Omar Elabdellaoui'de inisiyatif aldığı ve Pulgar için olumlu olumsuz rapor vermediği ortaya çıktı.

Orta saha arayan Galatasaray'ın gündemine Erick Pulgar'ı sokan isim ise başkan Burak Elmas'ın danışmanı Luis Campos oldu.

Buna rağmen Şilili ön liberoyu hazır bulmayan Domenec Torrent'in ilk tercihi ise Taylan Antalyalı oldu ve Konya deplasmanında dinlendirdiği Taylan'ı Barcelona maçına sakladı.

Galatasaray'a 6 ay için imza atan Pulgar'ın, Fiorentina ile 2023 Haziran ayına kadar kontratı bulunuyor.
Haberre sokam, dile bak tetikçi vasat altı

Karalama kampanyası başka birşey değil. Hep aynı oyunlar medyada. Yeni hedef Campos olmuş belli.

enteresan bir gerçekmiş, beynini tokatladığım bide bunu arastırma diye yazmış

O lille şampiyon oldu umarım beyin hasarın yoktur
Sana donup kufur etsem ceza yerim.Hakeret etmeden konus Ulan Yunus.Lil sampiyon olduysa ne yapayim Mustafayi Topcu diye Alan adam tirt adamdir.Benimle hakaret etmeden konus senin anliyacan dil kufur bunu bildigin icin Adam gibi tartisayamiyorsun.

Öncelikle haberin Campos kısmı umarım yalandır

Ama haber doğruysa o zaman hiç vakit kaybetmeden

Campos mampos kim varsa alayına yol vermek gerekir

Bu adamlar ile yeni sezona asla başlamamalıyız
Dun soracaktim. Campos'un basari orani ne? Lille'de filan bazi iskartalar tolere edilir de bizim oyle sansimiz yok. Aldirdigi 3 - 4 oyuncu fiyasko cikarsa gecmis olsun.

O lille şampiyon oldu umarım beyin hasarın yoktur
Ben sana gene takildim ya ne bicim erifsin sen hakaret edemeden konusamiyon mu sen birader.Kac yasinda adamsin dogru durust tartismayi ogrenemedin mi?Hep ayni seyi yapiyorsun.Kufur yada hakaret edemedigimizi bildigin icin hep ayni seyi yapiyon?Bi gun sert bi kayaya carparsin Seni dogduguna pisman ederler.2 dakikada gene gicik ettirdin kendine.Ama senin gibiler sosyal medyada boyledir.Real hayatta iki lafi bir araya getiremezsin .Beyin hasari muhabbetini disarda birine yap bakalim yuzunu gozunu kirmiyor mu?

Dun soracaktim. Campos'un basari orani ne? Lille'de filan bazi iskartalar tolere edilir de bizim oyle sansimiz yok. Aldirdigi 3 - 4 oyuncu fiyasko cikarsa gecmis olsun.
Benimde çok bilgim yok renktaş

Ama dediğin gibi boşa atacak kurşunumuz yok

Mesela en son ismi bizimle anılan defans oyuncusunun videolarını izledim ve hiç beğenmedim

Kısaca ısınamadım ben bu adama renktaş

Umarım yanılırım

Sana donup kufur etsem ceza yerim.Hakeret etmeden konus Ulan Yunus.Lil sampiyon olduysa ne yapayim Mustafayi Topcu diye Alan adam tirt adamdir.Benimle hakaret etmeden konus senin anliyacan dil kufur bunu bildigin icin Adam gibi tartisayamiyorsun.
dogru

Ben sana gene takildim ya ne bicim erifsin sen hakaret edemeden konusamiyon mu sen birader.Kac yasinda adamsin dogru durust tartismayi ogrenemedin mi?Hep ayni seyi yapiyorsun.Kufur yada hakaret edemedigimizi bildigin icin hep ayni seyi yapiyon?Bi gun sert bi kayaya carparsin Seni dogduguna pisman ederler.2 dakikada gene gicik ettirdin kendine.Ama senin gibiler sosyal medyada boyledir.Real hayatta iki lafi bir araya getiremezsin .Beyin hasari muhabbetini disarda birine yap bakalim yuzunu gozunu kirmiyor mu?
yok ya 2 lafı bir araya getirebiliyorum ne yazıkki. biraz fazla getirmesem daha iyi olurdu hayatım için.
ben de senin iddialı ve keskinliginden hoşlanmıyorum nalbant ama haytta bir araya gelsek kimyamız tutar belki.
alzheimer'ı dogru yazamadığım için beyin hasarı yazdım üzüldüysen sorry

yok ya 2 lafı bir araya getirebiliyorum ne yazıkki. biraz fazla getirmesem daha iyi olurdu hayatım için.
ben de senin iddialı ve keskinliginden hoşlanmıyorum nalbant ama haytta bir araya gelsek kimyamız tutar belki.
alzheimer'ı dogru yazamadığım için beyin hasarı yazdım üzüldüysen sorry
Hep sınirlari zorluyosun

Karalama kampanyası başka birşey değil. Hep aynı oyunlar medyada. Yeni hedef Campos olmuş belli.

noktasina kadar katiliyorum sevgili tuna.

umarim hem camia hem yonetim ve de taraftarlar *bu tur haberleri dikkate alip (algi bazli haberler vs ile) kulumuzde aktif olarak gorev yapan *elit spor adamlarinin kulubumuze gelmis olmalarina pisman etmezler...

hang isimleri bulup cikarip yildiz yaptigini tekrardan yazmaya gerek yok. ilk ciktiklarindan sonra kariyer bazli her biri hemen hemen devlerde oynuyorlar gunun sonunda... misal liverpool'lu *fabinho'yu bulusu bile basli basina basari hikayesi campos ozelinde....(copa sao paolo junior turnuvasinda kesfediyor hafizam yaniltmiyorsa)......
bu gibi ornekleri yazsak *neye fayda, taraftarlarimizin bazi kesimi ,medya da algi bazli ici bos yazilan haberleri okuyup inandiktan sonra...

sozun ozu;

kulubumuz, plan ve yapilanma dahibilinde bu baglamda bir vizyon hazirlanmis bu ismi basa getirerek.hak verirseniz bir gunde olacak bir durum degil bu planlamanin getirisi...
*bilinci taraftar ve isini dogru yapan medya yazarlari vs , bu spor adaminin gecmiste neler basardigini biliyorlardir kanisindayim...

buyuk sef *rummenigge ustadin kendisine yonelik kisa ve oz dedigi gibi: ~ the best in the world at his work ~ .

Geri
Üst Alt