Berkay Saraçoğlu
10 Numara!
- 18 Ağustos 2017
- 14.625
- 8.347
- 403
yav 18 yaşında hala üst ligde oynamak için fiziği olmayan topçuya tekte gireyim ben
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Atalay: Genç yıldız diye lanse ediliyordu 2 yıldır, bu sene forma yüzü görmedi henüz.
Mustafa Kapı: Neredeyse bebekliğinden beri kulüpte ha bugün ha yarın diye diye geçiyor günler. Sözleşme krizi de cabası.
Celil : Bundan da çok ümitliydik, kupada falan şans buluyordu, transfer teklifi almıştı. Unuttuk gitti.
Yunus: Aralarında en fazla forma şansı bulan bu oldu, kullanamadı.
Ali Yavuz: Belki de en potansiyelli buydu ama nedese kiralayıp duruyoruz. Bunu da yicez gibi.
Süleyman, Emin, Işık sırada olan diğer isimler.
Ve hepsinin üstüne Erkan geldi. Hoş geldi.
Galatasaray gibi takımların kurtuluşu oyuncu çıkarmakta. Şu mali ortamda yapılabilecek en iyisi bu. Anlamıyorum ki sözde 8 numara Belhanda'dan ne kadar kötü olabilir Celil, Mustafa. Ahmet kadar da mı oynayamıyor Işık, Emin. Ne halt etmeye yolladık Ali Yavuz, 3.yedek olamaz mıydı yani?Galatasaray gibi takımların oyuncu yetiştirmeye zamanı yok.Alttan çıkan adam hazır çıkacak o hocanın sorunu değil.Avrupada ki çocukların hepsi hazır çıkıyor.Ozan kabak Arda turan çıktıklarında çatır çatır oynadılar.
Galatasaray gibi takımların kurtuluşu oyuncu çıkarmakta. Şu mali ortamda yapılabilecek en iyisi bu. Anlamıyorum ki sözde 8 numara Belhanda'dan ne kadar kötü olabilir Celil, Mustafa. Ahmet kadar da mı oynayamıyor Işık, Emin. Ne halt etmeye yolladık Ali Yavuz, 3.yedek olamaz mıydı yani?
Yav yürü git celille belhanda kiyasliyosun nefret gözünüzü kör ettigi gibi mantiginiza da mi sirayet etti!Galatasaray gibi takımların kurtuluşu oyuncu çıkarmakta. Şu mali ortamda yapılabilecek en iyisi bu. Anlamıyorum ki sözde 8 numara Belhanda'dan ne kadar kötü olabilir Celil, Mustafa. Ahmet kadar da mı oynayamıyor Işık, Emin. Ne halt etmeye yolladık Ali Yavuz, 3.yedek olamaz mıydı yani?
Hocaya bu konuda kızmıyorum ama kızdığım nokta şu; bazı oyuncular üzerinde gereksiz ısrar ediyor. Bazı oyuncular kazanılmaz.Elbette ama hazır olacaklar.60 Kilo fiziksiz cılız adam şans bulamaz a takımda.Ozan kabak örnek olsun onlara.Emin ara ara oynuyor işte.Hocaya kızmak en kolayı
Celil de gayet güzel rakip gole giderken eskortluk yapabilirYav yürü git celille belhanda kiyasliyosun nefret gözünüzü kör ettigi gibi mantiginiza da mi sirayet etti!
2000 yıl jenerasyonun çoğu genci bu şekilde topladık daha genç olduklarında.Son 20 yılda belki 100 tane yaptık 1 tane tutan yok. Ben bu tip transferlere karşı değilim bu işte bir yanlışlık var ya yeterince izlemiyoruz kötü oyuncu alıyoruz yada alıp şans vermiyoruz e böyle de olunca gereksiz oluyor.
Süveyş kanalının bizzat kendisi, amiral paşaymış.Bu kim? Ne iş yapar?
Elbette ama hazır olacaklar.60 Kilo fiziksiz cılız adam şans bulamaz a takımda.Ozan kabak örnek olsun onlara.Emin ara ara oynuyor işte.Hocaya kızmak en kolayı
Demiştim üstatSalim Manav transferin detaylarını da paylaşmış.Bonservissiz almışız.Satıştan %20 pay Boluspor'a verilecekmiş.Altyapı takımıyla maça çıkacakmış..
Celil de gayet güzel rakip gole giderken eskortluk yapabilir
Saygılar üstat..Demiştim üstat
Bir de zenci alıp kiralamışız bence ikisi de gereksiz galiba 21 yabancımız olduSaygılar üstat..
Transferde böyle kumar oynamamız iyi.Gelenler olduysa gidenler de olurBir de zenci alıp kiralamışız bence ikisi de gereksiz galiba 21 yabancımız oldu![]()
Zenci sevmiyor musun üstat?Bir de zenci alıp kiralamışız bence ikisi de gereksiz galiba 21 yabancımız oldu![]()