Erkan Süer Resmen Galatasaray'da

Hayırlı olsun diyelim biz.

Bir hayırlı olsun diyemiyoruz ya. Beğenmiyoruz hiçbirşeyi. Bunlar zararsız transferler. Bu tarz transferlerde iş oyuncunun kendisindedir. Çalışır kendini geliştirir, teknik ekibin gözüne girer. Forma şansı bulur, kendini gösterirse artık yolu açık olsun. Aksi bir durumda anadolu kulüplerine ya da alt liglere gider. Göndermekte problem olmaz. Göndermekte sorun çektiklerimiz eşek yüküyle maaş alan futbolculardır. ( TarıkÇamdal!)

adam iyi veya kötü olabilir orasını bilmiyorum
ama
adamı tanımadan hemen çöp vs. gibi söylemler söylendiği zaman cengizi,çağları alt ligdeyken nasıl gözümüzün önünden kapıp gidiyorlar vs. denmesi çelişkili oluyor

Çocuğu aynı şartlarla FB transfer etmiş olsaydı, hakkında en ufak bilgisi olmayan kişiler; ''Al işte, süper cevheri bedavaya vermişler, bizimkiler daha uyuyadursun, talip olsak bile milyonlar isterdi kulübü'' diye ezbere veryansın ederlerdi. Şimdi biz aldık diye gereksiz olduğunu söyleyip, 18 yaşında futbolcunun bedavaya transferini, hemen bu sezon kadroya giremedikten sonra anlamsız buluyorlar...

Sağlıklı bir düşünce yapısı değil bu. Hocayı ve Scout ekibini, genç yerli oyuncu transferinde en çok eleştirenlerden biriyimdir ama böylesine bir önyargı ve yerin dibine batırmak için bahane arama durumu hiç bana göre değil...

gencoyu tanımam ama altyapıya bu tarz transferler beni heyecanlandırıyor. bir şey görülmese alınmazdı. bilinmeyen adamlara yönelmemiz çoookktan lazımdı.
aynı şekilde her sene 2-3 bu tarz transferler gerçekleştirmemiz şart. 2-3 sene denersin, tutmaz ise gönderirsin maliyetleri yok gibi bişey çünkü.

Alt yapiya her sene 10 küsür adam geliyor haber olmuyor. Millet transfersizlikten bunun konusuna 4-5 sayfa yorum yazmis.

Malik Karaahmetler falan geldi Almanya'dan, simdi 2.Lig Beyaz Grup'ta yedek forvet. Topcu olup olmayacagini 1 senede belli eder.

İsim yapmış futbolcu alıyoruz eleştiriyorsunuz, genç yabancı alıyoruz eleştiriyorsunuz, genç Türk futbolcu alıyoruz yine eleştiriyorsunuz.. Beyler siz ne olsun istiyorsunuz tam olarak..

Yaprak istiyor böyleleri.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hosgeldin, arda, emre, acun, ridvan'i görünce yolunu degistiriyorsun, emre akbaba abinle takil.

:D

Tamam genç menç yetenekli vs diye sabır gösterelim eyvallah da 18 yaşına gelmiş hala bolusporun a takımında oynayamamış bi adam da eleştirilir yani. Bak bizim stoper emine kimse bişey demiyor hatta oynasın diyor daha 16 17 yaşında.

Tamam genç menç yetenekli vs diye sabır gösterelim eyvallah da 18 yaşına gelmiş hala bolusporun a takımında oynayamamış bi adam da eleştirilir yani. Bak bizim stoper emine kimse bişey demiyor hatta oynasın diyor daha 16 17 yaşında.
Sözleşme imzalatmadan oynatmaz kimse.
Çok makul fiyata bazen karın tokluğuna 4-5 sene kontrat öneriyorlar.
Imzalamazsan oynayamıyorsun A takımda.
Bu kardeşimiz de durum ne pek bir fikrim yok.
Hiç izlemedim hiç te duymadım.
Parası çok makul, kendin yetiştirsen o kadar para gider zaten.

Gscimbom mobil

EPiTv4SVUAIA33-

O nasıl bakış lan.

Hayırlı olsun umarım geliştiririz çocuğu

Hayirli olsun. Ne varsa genclerde var

Geri
Üst Alt