Erkek Basketbol Takımı Transfer Haberleri

dorsey-lasme
caleb-ege-izzet

dunston-tyus
brown-saric

udoh-vesely
antic-barış

çok kan akacak bu sene pota altlarında :D

Son düzenleme:
Aynen öyle.

Gerçekten bu sene basketbol da yapılan transferler harika tebrik etmek lazım, Huertas da gelirse sadece eurocup değil bence ligde de en önemli favori takım biz oluruz.
Aynen öyle hem Eurocup ı hem de ligi ciddi anlamda alabilecek bir kadro bu özellikle ligde bütün takımlara karşı saha avantajımız olursa tadından yenmez,Eurocupda Euroleague kadar fazla maç yapılmadığı için yıpranma daha az olur ve lige daha çok konsantre olup saha avantajını alırız diye düşünüyorum ama tekrar belirtmek istiyorum 1 yabancı oyun kurucunun yanı sıra 1-2 yerli mutlaka lazım bu takıma.Son olarak Ergin Ataman her zamanki gibi düşük bütçelerle nasıl transfer yapılır herkese gösteriyor,futbol takımımıza da Ergin hoca gibi birileri lazım.

Ayibogan dorsey gelmis hosgelmis huertasda geleydi bu sene baskette yuzumuz gulecek insallah gecen seneki gibi sacmaliklar olmazsa

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fener de geçen sene rüya takım idi sonuç ortada ne oldular gördük?

O yüzden transferler güzel ama takım olmak önemli bu konuda güvendiğim tek isim Ergin Hoca

paraları da ödendi mi yüzümüz gülecek inşallah

izzet yerine semih erden'i alıp
lasme green'i 4 kullanıp
semih dorsey'i 5 kullanabilirdik
bilmiyorum bi ben mi böyle düşünüyorum

BKmayın ergin hocam gecensenelerde de iyi kafrolar kurdu hatta sampiyon bile olabilirdik gerek zamanında yapılmayan ödemeler ve sakatlıklar resmen 6 kişi rotasyonla oynadık 2 senedir Allahım sakatlık veya baska problemler vermezse bu takım uçar tabi herseyden önce Ergin Ataman hocama güveniyorum huertas ta gelirse düşünemiyorum

Huertas ve bir Türk oyuncu Alınacak büyük ihtimal bu da Serhat ya da emir olur ama Serhat alınır bence valla güzel kadro oldu sadece dört numara biraz düşündürücü

Sent from my iPhone using Tapatalk

Huertas veya Dentmon'dan biri gelirse kombinemi alıyorum. Bu takımın EuroCup'ta şampiyonluk yürüyüşüne tanıklık etmek şart.

bunlar basket te parayı nerden buluyor ünal aysal dışardan yardım ediyo olabilir bayan basketede takviyeler şart

Geri
Üst Alt