Erkek Basketbol Takımı Transfer Haberleri

Preldzic, Semih, Huertas amin.

bu arada futbol takımını da Ergin Ataman yönetse keşke. Çapsız hamza

Bütçe 6 Milyon Euro idi yalnız. Gayet normal bu takviyeler.

Dorsey 650.000'e geldi. Caleb (700K) + Micov (650K)+ Lasme (1 M)+ Schilb (500K)= 3.5 ediyor zaten.

Sinan-650 K
Göksenin-250 K
Izzet-200 K
Şafak Edge-150 K

1.250.000 eder.

Yaklasik 1-1.5 milyon arasi bir butce kalmistir,bu butceyle de Semih transferi olmaz. Oyun kurucuya sadece 1 milyona yakin bir para harcansa,uzerine ancak Serhat capinda, Semih&Emir tarzi adamlarin 1 tık altı bir oyuncu getirilebilir. Serhat'ta ayrilmayacagini soylediyse,o seviyede bir adam bulsunlar yine.
Ama transferleri yaparken ben olsam oyun kurucudan baslayabilirdim,en sona onun transferini birakmak ilginc oldu. Belki de istedigi kadroyu tamamen kurdu hoca ve hayal ettigi tarzdaki oyun kurucuyu cuk diye oturtucaktir simdi bu takima. Yani böyle olmasink umarım.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yaklasik 1-1.5 milyon arasi bir butce kalmistir,bu butceyle de Semih transferi olmaz. Oyun kurucuya sadece 1 milyona yakin bir para harcansa,uzerine ancak Serhat capinda, Semih&Emir tarzi adamlarin 1 tık altı bir oyuncu getirilebilir. Serhat'ta ayrilmayacagini soylediyse,o seviyede bir adam bulsunlar yine.
Ama transferleri yaparken ben olsam oyun kurucudan baslayabilirdim,en sona onun transferini birakmak ilginc oldu. Belki de istedigi kadroyu tamamen kurdu hoca ve hayal ettigi tarzdaki oyun kurucuyu cuk diye oturtucaktir simdi bu takima. Yani böyle olmasink umarım.

huertas,emir,ersin :D

huertas,emir,ersin :D
Göründüğü gibi 1-1.5 arasi bir butcemiz kalmis ise dedigin adamlari mümkün degil sıkıştıramayiz bence bu butceye. Ama bu 3 adam bütün eksiklerimizi giderirdi bence de. Hatta Huertas-Emir-Semih 3'lusu bizim icin mukemmel bir kadro olurdu.

En azından baskette aklı başında 3-5 adam var gibi görünüyor. Preldzic'i bize isteyenler varmış, 1-2 tane de yabancı alalım şöyle iyilerinden.

Geri
Üst Alt