Erkek Basketbol Takımı Transfer Haberleri

Beşiktaş FIBA ŞL'yi alabilir bu sene.Fransızlar dışında takım yok orada

O.J Mayo gelmesin. Eroinman ile mi uğraşacağız. Adamlar bize ceza vermek için hazır kıta bekliyorlar. İsmi geçenler içerisinden Hackett'da eksi bakıyorum. Bize oynatan biri gereklidir. Heurtel gelmez. Efes'le devam edecek. Calathes ne durumda acaba hem savunması hemde yönlendirme yapabiliyor. Zizis tarzı bir adam bulsak güzel olacak. Goudleock olabilir. Harika bir skorer lakin 20 atarsa 20 de yedirir.

Ömer Yalçınkaya: Kenan Sipahi ile ilgileniyoruz. Blake Schilb ile %90 yeni sözleşme imzalayacağız. Ufak pürüzler kaldı. (GSTV)

Schilb bitmiş okeye dönüyor. Hala bu adamın kalmasında ki ısrar nedir.? Geçen sene bir kaç maç dışında resmen batırdı. Bizim göremediğimiz nedir bu oyuncuda cidden merak ediyorum. Piyasada onun kadar iş yapacak niceleri var. Gabriel'in Beşiktaş'a gitmesine üzüldüm. Tam aradığımız özelliklere sahip bir isimdi. Ufuk Sarıca götürdü. Ayrıca FİBA ŞL'de iş yapar Beşiktaş elle tutulur pek takım yok Fransızlar dışında lakin Euroleague şu anda daha popüler ve daha cazip,ileride ne olur bilemeyiz.

hay schilbinize be goudelock ve sipahi gelip transfer kapanirsa rezalet bi savunmamız olur

Bu Schilb´te ne buluyorlar bende cok merak ediyorum. Vasatin biraz üstü Eurocup oyuncusu kendisi, fazlasi degil.

O bi kenara, guard pozisyonuna mutlaka ama mutlaka bir yildiz istiyorum yani. Mac kazandiran, sorumluluk alan, kendine cok güvenen biri.

Ben Hackett ve Pargo´yu istiyorum.

Transfer Listemiz:

Kenan Sipahi
Andrew Goudelock
Daniel Hackett
D.J.Strawberry
Thomas Heurtel

2 yabancı 1 yerli alacağız buradan. Kenan'a kesin gözüyle bakıyorum.

Kenan'a bende kesin gözüyle bakıyorum
4 yancıdan en çok Goudelock ve Hackett istiyorum gelirlerse efso olur.

Oj Mayo avrupa ligini karisi yapar

Karısı yapar ancak o ilişki uzun sürmez gibi :confused: Yasaklı madde konusunda sabıkası inanılmaz kabarık. Dolayısıyla sezonu tamamlamadan şutlanma ihtimali çok yüksek. NCAA günlerinden beri büyük bir potansiyel olarak görülüyordu. Yeni Kobe yakıştırmaları vs. popüler bir oyuncuydu. Genç yaşta büyük reklam anlaşmaları yaptı. Sanırım genç yaşta gelen bu şöhretin ve paranın getirdiği o baskıyı kaldıramadı. Dibi gördü ama umarım burdan bir çıkış yolu bulabilir kendisine. Yorumlar genellikle Çin'e gider yönünde ama ayık kalabilirse Avrupa'yı da sürklase edebilecek bir oyuncu :encouragement:

O J Mayo donunu bile sallayamaz arkadaşlar bitik bir oyuncu nereye euroleauge'i sallıyor:D. Geçen sene rezaletti adam

O J Mayo donunu bile sallayamaz arkadaşlar bitik bir oyuncu nereye euroleauge'i sallıyor:D. Geçen sene rezaletti adam

Bitik zaten şu an kafa olarak. Rock bottom dedikleri yerde :) Drug violation ile NBA'den 2 yıl men almak az buz iş değil. En son sanırım Birdman lakabıyla tanıdığımız Chris Andersen reis almıştı böyle bir ceza. Bir şekilde geri dönebilmişti sonra. Mayo ciddi bir rehabilitasyon görürse, Avrupa için elit bir skorerdir. Sonrasında da ayık kalması şartıyla Avrupa'yı sallar, çok net. Ha bu kafayla devam ederse 1-2 sene daha takılır Avrupa'dan Çin'den birkaç takımda sonra emekliye ayrılır.

Pana Claver'ı da almış.CSKA,Fülker ve Pana öne çıkıyor kadro olarak.

Vesely NBA´de kadroya giremiyordu, burada Euroleague MVP oldu...

Vesely bitik olmadıki hiç bir zaman. Yanlış geliştirme yöntemleri nedeniyle şutu zayıfladı abuk bir oyuncuya dönüştü. Oyuncudan oyuncuya durum değişir. Geçen seneki O J mayo bitik bir oyuncu fakat geçen sene kadrolara giremeyen Thnasis Antetokumpo, Noah Vonleh, Tony Snell Sergey Karasev gibi adamlar Avrupa çok iyi oynayabilirler.

Vesely bitik olmadıki hiç bir zaman. Yanlış geliştirme yöntemleri nedeniyle şutu zayıfladı abuk bir oyuncuya dönüştü. Oyuncudan oyuncuya durum değişir. Geçen seneki O J mayo bitik bir oyuncu fakat geçen sene kadrolara giremeyen Thnasis Antetokumpo, Noah Vonleh, Tony Snell Sergey Karasev gibi adamlar Avrupa çok iyi oynayabilirler.

Vesely´nin NBA´de oynayabilecek bir fasosu yok acikcasi. Small forward icin yeterli ayak hizi, sutu, pas oyunu yok. PF yada C icin cüssesi yeterli degil... Pota alti cok alisik oldugu bir yer de degil.
Oj Mayo´nun bu bitik hali bile, euroleague icin fazla. ABD disinda oynayan zaten cogu amerikali sporcu, icici, keyifine takiliyor, ki onlarin biel natural yetenekleri avrupanin cok üzerinde. Ama hic birinde böyle bir yetenek yok.

Geri
Üst Alt