Erkek Basketbol Takımı Transfer Haberleri

Eyüp Yıldız ‏@eyupyildiznet 1 sa.1 saat önce
Kenan Sipahi ile Galatasaray prensip anlaşmasına varmışlar. Yani daha resmi imza atılmamış ama bir sorun çıkmazsa GS forması giyecek.

Pargo Çin'e gitti, Kenan %80 bize geliyor.

1. guard bulmamız şart.

Schilb ile anlaşmayıp 1 de combo guard alınmalı oyun kurucu haricinde.

Rochestie boşta mı? Oynatan guard olarak fena olmaz.
E.J. Rowland - Delici guard

Bu saatten sonra daha iyileri olmaz, kimse kalmadı zaten.

Şu Schilb giderse onun yerine iyi olur ama gitmiyor:) Sipahiyi alir bitirirler olayi bunlar:(

Bu Schilb takıntısını anlayamadım zaten hocadaki. :mad: Euroleague'de 2. guardımız Kenan olursa tokat manyağı oluruz. Allah korusun ilk guard sakatlanırsa falan deplasmanlardan 30 fark yiyip döneriz.

Türk uzun da almadık. Gerektiğinde Ege'ye güveneceğim hem 4'te hem 5'te kullanacağım 10 dakika dese tamam diyeceğim ama genç oyuncu oynatmadığını da biliyoruz.

Trabzonspor Julian Wright'ı almış. Onlar için çok çok iyi transfer.
Philadelphia da Sasha Kaun'u serbest bırakmış. CSKA'ya döner heralde. Gerçi NBA'de nasıldı bu sene bilmiyorum.

Güzel bir Eurocup takımı kurduk. Dolaşan oyun kurucu isimlerinden birini daha alırsak tam bir Eurocup takımı olacağız.

Ajansspora göre kenan sipahi besktasta.
Sasirmam. Gecen sene Sarica kendisine cok sure vermisti Ksk'da, bu sene de kendisiyle calismasi icin rahatlikla ikna edebilir zaten Sipahi'yi. Ozellikle yerli bir numaramizin Safak oldugunu dusununce, bize lazimdi bu adam diyorum, yasi da cok gencti,yazik olur.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

Sasirmam. Gecen sene Sarica kendisine cok sure vermisti Ksk'da, bu sene de kendisiyle calismasi icin rahatlikla ikna edebilir zaten Sipahi'yi. Ozellikle yerli bir numaramizin Safak oldugunu dusununce, bize lazimdi bu adam diyorum, yasi da cok gencti,yazik olur.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

Stawberry de almışlar sanırsam.

Geri
Üst Alt