Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 17.280
- 23.790
- 2.393
İlginç bir hamle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlginç bir hamle
Micov, Galatasaray MCT Technic Erkek Basketbol Takımı Sportif Direktörlüğü görevine getirilmiştir.Bu ne abi 40 yaşında adam ne yapabilir
Oyuncu olarak değil Sportif DirektörBu ne abi 40 yaşında adam ne yapabilir
Futbola'da Mata, Mertens'ten birini getirselerdi bari.Buraya yabanci sportif direktor getiriyorlar ama futbola yok.
Yok o olmaz, tecrubeli (yoneticilik anlaminda) birini getirmeleri gerekiyor daha futbolu yeni birakmis oyunculara sicak bakmiyorum.Futbola'da Mata, Mertens'ten birini getirselerdi bari.
Normalde senin dediğin olmalı zaten CV'si çok iyi olan birini ekibiyle birlikte getirmeliler. Böyle birini getiremiyorsan TR'ye gelmiyorsa böyle biri kendi SD'ni de bu konuda eğitim almış dünya çapında bir CV'si ve futbolla ilgili iletişimi sağlam ki buna Mata uyuyor aslında Mertens uymuyor bir eski futbolcunu da getirerek başlayabiliriz en kötü ihtimalle mevcuttan iyi olma ihtimali bence daha yüksek olur.Yok o olmaz, tecrubeli (yoneticilik anlaminda) birini getirmeleri gerekiyor daha futbolu yeni birakmis oyunculara sicak bakmiyorum.